Actor celebru părăsește „NCIS – Anchetă militară”. A jucat 18 ani în serialul de succes

Cătălina Burghelea 12.10.2021, 12:33
Actor celebru părăsește „NCIS – Anchetă militară”. A jucat 18 ani în serialul de succes

Celebrul serial american „NCIS – Anchetă militară” se desparte de unul dintre actorii săi principali. Vedeta a jucat 18 ani în producția care a creat isterie la nivel global.

Actorul a jucat 18 sezone în „NCIS – Anchetă militară”

Episodul de luni din „NCIS – Anchetă militară” a fost ultimul pentru actorul Mark Harmon. Starul nu va mai apărea în serialul CBS de lungă durată. Părăsește spectacolul după 18 ani de interpretare a personajului Gibbs, datând de la introducerea personajului în în 2003.

Speculațiile din ultimele luni cu privire la finalul de carieră a lui Mark Harmon s-au adeverit. Actorul a semnat un acord pentru a continua să aibă apariții mici în NCIS (căruia îi este și producător executiv), în sezonul al 19-lea, dar acordul a fost încheiat pentru o perioadă limitată, așa cum a menționat publicația „The Hollywood Reporter” în iunie.

Mark Harmon se desparte de faimoul serial american

Episodul de luni, al patrulea din sezonul al 19-lea, s-a încheiat cu Gibbs, care a precizat că nu mai vrea să se întoarcă la locul său de muncă. Personalul interpretat de Harmon a fost aproape ucis într-o explozie la finalul sezonului al 18-lea.

 „Nu mă întorc, Tim”, i-a spus Gibbs agentului special Timothy McGee (Sean Murray).

În schimb, Gibbs a ales să rămână în Alaska, unde el și McGee l-au găsit pe un asasin angajat de o companie minieră.

Ce se va întâmpla cu personajul interpretat de starul american?

Deși Mark Harmon părăsește serialul, producătorul executiv Steven D. Binder a anunțat că lasă ușa deschisă pentru Gibbs. Poate o să se întoarcă cândva în viitor.

„Ca producător executiv și prieten drag, Mark continuă să fie o parte integrantă a structurii spectacolului”, a spus Binder într-un comunicat.

„Steaua noastră nordică a rămas întotdeauna fidelă personajelor noastre și acest adevăr a ghidat întotdeauna poveștile pe care le spunem. Deci, în ceea ce privește viitorul lui Gibbs, așa cum au putut observa fanii serialului, de-a lungul anilor …nu-l supărați niciodată pe Leroy Jethro Gibbs.”, a adăugat Steven Binder.

Ultimul episod al lui Harmon a rezolvat un mister

NCIS are personaje noi. Katrina Law și Gary Cole completează sezonul al 19-lea, alături de actorii deja consacrați Brian Dietzen, Rocky Carroll și David McCallum.Wilmer Valderrama și Diona Reasonover s-au alăturat seriei în sezoanele 14 și 15.

Ultimul episod al lui Harmon a rezolvat un mister al serialului, dezvăluind modul în care Gibbs își scoate bărcile din subsol.

Ce au putut afla fanii serialului „NCIS – Anchetă militară”

Agentul FBI Parker (Gary Cole) s-a oprit la casa lui Gibbs după ce a plecat din AWOL, spunându-i lui Timothy McGee (Sean Murray): „Ceva îmi spune că nu se mai întoarce”. Apoi a fost văzut uitându-se la gaura mare din spatele casei sale, care este suficient de mare pentru ca Gibbs să-și scoată barca.

Actorul nu voia să mai joace deloc în sezonul actual

Au existat zvonuri conform cărora Mark Harmon nu voia să mai joace deloc în sezonul al 19-lea. Se crede că s-a întors pentru că a aflat că CBS nu poate difuza producția dacă nu se întoarce.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...