Aceste 5 zodii își vor reveni spectaculos chiar de azi, în prima zi de Crăciun

Daria Petrescu 25.12.2019, 11:33
Aceste 5 zodii își vor reveni spectaculos chiar de azi, în prima zi de Crăciun

Crăciunul vine cu o schimbare majoră pentru cinci zodii, la până la finalul anului, viața lor se va schimba complet. Fie că vorbim de viața personal sau cea profesională, norocul le va surâde în prag de sărbători.

5 zodii norocoase, în prima zi de Crăciun

Berbec

Berbecul dă tunul și apoi ceilalți stau să desfacă ce a spus el. Dacă pe parcursul anului, ghinioanele s-au cam ținut lanț de nativii acestei zodii, iată că în prima zi de Crăciun, lucrurile încep să se așeze în viața lor. Berbecii vor încheia acest an, cum nu se putea mai bine.

Un Berbec autentic este vioi, întreprinzator si plin de entuziasm pentru tot ce e nou.  Cutezator, deseori naiv, e plin de idei, are initiativa si trece imediat la actiune, pentru ca vrea totul cât mai repede.

Rac

Sensibilul Rac să se simtă puțin ocrotit, protejat, îi face bine. Dar are o serie de griji, probabil mici probleme medicale.

Poate fi o teamă obscură, care nu știe de unde vine, nu neapărat legat de boală. Vineri lucrurile revin la normal, dar consumul energetic îi stresează și pe ceilalți.

Leii vor avea parte de un Crăciun liniștit alături de cei dragi
Leii vor avea parte de un Crăciun liniștit alături de cei dragi

Nativul Rac este precaut, înclinat spre meditatie, dotat cu multa imaginatie. Are nevoie de siguranta, este interiorizat. Caminul este important.

Este dominat de sentimente, îsi aude vocea interioara, are presimtiri, intuitia avertizându-l deseori. Îi place sa fie laudat si este recunoscator pentru laudele primite.

Gemeni

Gemenii încearcă să le împartă pe toate, promit multe lucruri și este posibil să nu se țină de cuvânt. Mare grijă! Nu trebuie să le facem pe toate, nu trebuie să fim pretudindeni. Când ți-ai luat un angajament, ai grijă să-l poți să-l duci la bun final, dacă nu, mai bine nu ți-l iei. Mai mult, cei născuți în zodiac Gemeni, vor încheia acest an foarte bine, iar schimbarea bine încă din prima zi de Crăciun.

Leu

Leii vor avea parte de un Crăciun liniștit alături de cei dragi. Lucrurile se vor așeza în viața lor, însă trebuie să aibă răbdare. Momentele petrecute alături de cei dragi le dau o energie pozitivă și vor încheia anul, așa cum au obișnuit: învingători.

Fecioară

Sunt mai egoiste săptămâna aceasta, dar își fac proiecte pe termen lung. Se gândesc la ele, la proiectele lor, la ce urmează să facă. Începând cu prima zi de Crăciun, nativele acestei zodii sunt tot mai puternice și mai încrezătoare în forțele lor. Vor avea un Crăciun liniștit în familie.

Urmăriți Impact.ro și pe