Acesta este filmul în care a jucat Zanni de la Survivor 2021. Concurentul, de nerecunoscut. Foto

Andreea Bisinicu, Ozana Mazilu 20.06.2021, 14:54

E celebru și popular, iar la 23 de ani este unul dintre cei mai Faimoși artiști din România. Zanni se poate lăuda cu o poveste de viață demnă de un scenariu de film. În ce peliculă a jucat trapperul de la Survivor România când era adolescent. Nimeni nu l-a recunoscut, atunci când au privit fotografiile.

Acesta este filmul în care a jucat Zanni de la Survivor 2021

Edmond Zannidache nu mai are nevoie de nicio descriere. După apariția de la Chefi la Cuțite, trapperul a acceptat provocarea de a face parte din proiectul Survivor România, devenind unul dintre cei mai populari concurenți ai competiției din Republica Dominicană.

Circulau, acum câteva săptămâni, pe internet anumite fotografii cu Zanni de pe vremea când era un adolescent rebel, cu părul natural și fără tatuaje pe trup, suflând în lumânări în ziua în care împlinea 18 ani. Pe lângă acele fotografii emoționante, fanii artistului au fost extaziați să afle că Zanni a jucat și într-un film, pe vremea când avea numai 16 ani. Se pare că talentul trapperului nu se rezumă doar la muzică.

Faimosul de la Survivor România a jucat în piesa de teatru „Adam+Eva=Love” și în filmul de lungmetraj „Just In My Mind”, peliculă realizată în 2014 și lansată trei ani mai târziu, în 2017. În film, Zanni joacă rolul unui balerin aflat într-o clasă de elevi care sunt maltratați de profesoara lor. La finalul filmului, unul dintre elevi se sinucide.

Zanni, un adevărat Survivor în România

Zanni a fost mereu un băiat ambițios, iar încă din fragedă copilărie și-a promis că va reuși în viață, lucru pe care l-a și reușit. Orfan de părinți și cunoscând problemele adevărate ale vieții încă din primii săi ani de existență, Zanni este un adevărat Survivor al României.

Protejatul lui Alex Velea este unul dintre puținii copii instituționalizați de la noi din țară care au avut noroc și au putut să se descurce pe cont propriu, croindu-și un drum în viață. Prima parte a vieții a trăit-o la un orfelinat, iar apoi a fost mutat în diferite locuințe sociale, sub supravegherea asistenților sociali. Zanni a fost înscris la Școala Specială nr 10 din București și, apoi, la un liceu economic.

De acolo, lucrurile au părut simple. Chemarea artistică a avut loc la vârsta de 16 ani, când Zanni s-a înscris la cursurile cursurile de actorie organizate de regizorul Marian Baciu, la finalul cărora a fost distribuit în filmul menționat anterior. Producția nu a ajuns niciodată în cinematografe, fiind considerată o peliculă experimentală, care poate fi urmărită gratuit pe internet.

Urmăriți Impact.ro și pe