Gestul superb al unui fost concurent de la Survivor România pentru Zannidache. Puțini oameni ar fi făcut așa ceva. ”Îl apreciez super-mult”

Ioana Bucur, Ioana Constantin 24.05.2021, 14:37
Gestul superb al unui fost concurent de la Survivor România pentru Zannidache. Puțini oameni ar fi făcut așa ceva. ”Îl apreciez super-mult”

Nu se poate vorbi despre prietenii în competiția din Republica Dominicană, tocmai de aceea puținele dovezi de fair-play pierdute în marea de strategii și planuri ascunse au un ecou uriaș. Gestul superb al unui fost concurent de la Survivor România pentru Zannidache. Puțini oameni ar fi făcut așa ceva.

Gestul superb al unui fost concurent de la Survivor România pentru Zannidache

Eliminare surpriză în Republica Dominicană. Cu toate că nu primise cele mai multe nominalizări din partea colegilor de echipă, Cucu a fost cel ales să părăsească Survivor România 2021. Nu a fost un deznodământ pe care și l-ar fi dorit, însă a plecat împăcat, cu fruntea sus. Ajuns acasă, fostul Faimos a vorbit pentru prima oară despre cum s-a ajuns la plecarea sa.

Gestul superb al unui fost concurent de la Survivor România pentru Zannidache. Echipa roșie a pierdut un membru care a adus puncte importante pe trasee. Chiar dacă „sentința” i-a fost dată de Zannidache, de la care primise asigurări că nu este în pericol cu câteva ore înainte de consiliu, nu există nicio urmă de ranchiună. Cucu a spus că Survivor a fost experiența vieții sale și că s-a întors cu multe lecții învățate.

„Un ochi rade altul plange (vorba lui Randi)! Nu stiu cu ce se incep…a fost EXPERIENTA VIETII MELE; aici la @survivorromania.oficial mi-am dat RESET total la viata!! Am invatat sa castig, dar cel mai important lucru: AM INVATAT SA PIERD!! Nu sunt suparat pe @zannidache pentru ca m-a nominalizat si din nominalizarea lui am iesit! Am inteles votul lui si il apreciez super mult!! Ar fi multe de spus, dar momentat ma limitez la asta, va iubeeeesc de mooor pe TOTI si va multumesc pentru toata sustinerea!! „FORZA FAIMOSII!” Al vostru Cucu”, a postat fostul concurent pe rețelele de socializare.

Gestul superb al unui fost concurent de la Survivor România pentru Zannidache
Cucu, eliminat de la Survivor România 2021

„Am răbufnit și am spus tot ce am avut la gură”

Cucu a vorbit și despre decizia lui Zanni de a-l nominaliza, dezvăluind că ar fi avut o discuție cu fostul coechipier, cu o seară înainte de consiliu, când i-ar fi spus că nu are de gând să îl propună la eliminare, în cazul în care ar fi fost ales favoritul publicului. Zannidache s-a răzgândit, însă, iar motivul, cel mai probabil, a fost schimbul de replici dure dintre Cucu și Sebastian Chitoșcă.

Cu toate astea, Cucu a spus că își menține părerea despre Zanni, pe care îl și vede marele câștigător al concursului, un gest pe care puțini l-ar fi făcut.

„Pentru cei care îmi spuneți că m-am lăudat că sunt vedetă și ce am mai zis eu.. nu înțelegeți un lucru. Sebastian s-a lăudat că a jucat peste 100 de meciuri în Liga 1 fără să întreb… Am fost întrebat în repetate rânduri cine sunt eu, iar la nervi am răbufnit și am spus tot ce am avut la gură.

Și încă o chestie, pe care am omis-o în consiliu, pentru că nu am vrut să ies cu rănchiună.. din competiție. Zanni mi-a spus înainte cu o seară să nu îmi fac griji pentru că nu o să mă nominalizeze în cazul în care o să fie favorit. Dar, probail tovarsul lui, Sebastian, l-a convins să mă nominalizeze pe mine. Nu retrag nimic din ce am zis în consiliu. Îl văd pe Zanni câștigător, dar încep să primesc mesaje de la oameni cu lucrurile pe care le spuneau băieții( Zanni și Sebi) despre mine, când nu eram în zonă. O să vă lămuriți voi cândva cine e om și cine nu. Hai că mă opresc aici…pentru moment”, a mai scris Cucu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...