Adelina de la Survivor 2021, despre relaţia cu Zanni după ieşirea din competiţie. “Chiar m-a surprins”

Stan Filon 14.06.2021, 17:16
Adelina de la Survivor 2021, despre relaţia cu Zanni după ieşirea din competiţie. “Chiar m-a surprins”

Adelina Damian a ajuns acasă de la emisiunea fenomen Survivor România și spune că a lăsat în urmă toate intrigile și toate vorbele urâte pe care le-a auzit acolo. Războinica a vorbit și despre zvonurile lansate de Albert despre o așa-zisă relație a ei cu Zanni.

Adelina de la Survivor 2021 a vorbit despre relaţia cu Zanni

Războinica Adelina Damian a rămas cu un gust amar când a auzit aluziile pe care le-a făcut Albert Oprea în timpul consiliului de eliminare, când a lăsat să se înțeleagă că între ea și Zanni ar fi fost mai mult decât o simplă prietenie. Aceasta a venit cu un răspuns clar la aceste acuzații.

Adelina Damian a fost invitată în emisiunea lui Te Trandafir, unde a spus ce nu i-a plăcut deloc la emisiunea difuzată de Kanal D, dar a menționat și faptul că între ea și Zanni a fost doar pritenie, deoarece nu poți face mai mult la Survivor România, pentru că ești filmat non-stop!

Adelina de la Survivor 2021 a vorbit despre relatia cu Zanni
Adelina de la Survivor 2021 a vorbit despre relatia cu Zanni

”El spune că e cu Dumnezeu, dar m-a denigrat”

“Cel mai greu lucru a fost faptul că nu ne puteam spăla cum trebuie. Lucrurile astea te macină, te obosesc. Legat de Albert, am rămas în relaţii bune. Am lăsat totul în urmă, nu am vrut să iau acasă lucrurile astea. Deşi el spune că e cu Dumnezeu, el m-a denigrat, a lăsat să se înţeleagă că între mine şi Zanni a fost mai mult decât o prietenie. Chiar m-a suprins, nu mă aşteptam să spună aşa ceva…

Nu aveam cum să dorm cu Zanni, suntem filmaţi mereu, nu se poate face nimic la Survivor. În ceea ce o priveşte pe Elena, de acasă o vedeam falsă, teatrală. Dar când am ajuns acolo am început să vorbesc cu ea, dar mi-am schimbat părerea”, a povestit Adelina, la Teo Show.

Chiar dacă spune că a lăsat totul în urmă și a rămas în relații bune cu Albert, recunoaște că îl place cel mai puțin dintre cei patru concurenți rămași în emisiune. A avut neplăcuta surpriză să afle că ar atras-o într-o capcană pe Maria pentru a se întoarce împotriva băieților. Bruneta a spus că fosta ei colegă i-a spus că s-a mai plâns de lașitatea băieților și înainte să apară ea în emisiune. În plus, a spus că Maria este cea mai asumată pentru că a fost singura care a recunoscut că s-a înscris în concurs și pentru bani.

Urmăriți Impact.ro și pe