Aceeași rochie de mireasă, purtată la 16 și la aproape 90 de ani, după șapte decenii de mariaj. „Am fost onorată”

Ana Anitoiu 14.04.2022, 22:16
Aceeași rochie de mireasă, purtată la 16 și la aproape 90 de ani, după șapte decenii de mariaj. „Am fost onorată”

O femeie în vârstă de aproape 90 de ani din Statele Unite ale Americii a îmbrăcat rochia de mireasă pe care a purtat-o la 16 ani, ca să-și sărbătorească mariajul de șapte decenii. Soțul ei a purtat o uniformă militară pentru o ședință foto aniversară. Cei doi au dezvăluit care este secretul căsnciei lor fericite.

Aceeași rochie de mireasă, la 16 și la aproape 90 de ani. Cât a costat

Nancy Lubbers, în vârstă de 87, din statul american Dakota de Sud, avea doar 16 ani atunci când s-a măritat cu Melvin, acum în vârstă de 91 de ani. La nuntă a purtat o rochie de mireasă din dantelă în valoare de 35 de dolari, iar voalul 15 dolari.

S-au întâlnit pentru prima dată la un patinoar, iar la ceva timp, Melvin a cerut-o în căsătorie la un stadion. S-au căsătorit pe 6 ianuarie 1952. Au rămas împreună până astăzi. 70 de ani de mariaj.

Nancy și Melvin Lubbers au sărbători 70 de ani de căsnicie în luna ianuarie, iar cea mai mică nepoată a lor, Anna, un fotograf profesionist de nunți, a decis să marcheze ocazia cu o ședință foto specială, în grădina familiei.

„Bunicii mei au doar câteva fotografii de la nunta lor. Am venit cu ideea de a o fotografia pe bunica mea în rochia ei de mireasă. Apoi, mama mea, Melissa, a găsit uniforma pe care bunicul a purtat-o în războiul din Coreea și i-a pregătit-o pentru această ocazie”, a spus Anna.

Aceeasi rochie de mireasa, purtata la 16 si la aproape 90 de ani, dupa sapte decenii de mariaj
Nancy si Melvin. Foto: Anna Behning

Femeia, despre rochia ei de mireasă, la 70 de ani de căsnicie

Întrebată cum s-a simțit să-și poarte din nou rochia de mireasă, la 70 de ani de căsnicie, Nancy Lubbers a spus că a fost onorată să afle că încă a mai putut să o îmbrace.

„Rochia mea a fost specială și am iubit-o, așa că am conservat-o în toți acești ani. M-am simțit foarte bine să o port din nou. Ne-am distrat aducându-ne aminte de ziua nunții noastre. Ședința foto a fost distractivă”, a mai spus ea.

„O, Doamne, când am văzut-o din nou în rochia ei de mireasă m-au năpădit amintirile!”, a spus și soțul ei, care a povestit că după nunta lor din biserică au mâncat în subsolul acelei biserici. Au servit înghețată și tort la desert.

La doar trei săptămâni după nuntă, Melvin a fost chemat în armată. A plecat pentru patru luni ca să-și finalizeze antrenamentul în Japonia. Ulterior, a fost trimis să lupte în Coreea, timp de opt luni, în 1952. A devenit sergent și comandant de tanc.

După război, el a lucrat ca om de vânzări și a avut grijă de o fermă cu oi, ca hobby. Nancy a lucrat la un magazin alimentar și s-a ocupat de copiii lor, potrivit Daily Mail.

Care este secretul unei căsnicii fericite

Melvin susține că secretul căsniciei fericite este ca de fiecare dată când apar neînțelegeri, cei doi soți să discute și să găsească o soluție. Apoi, după rezolvarea problemei, acel subiect trebuie să fie închis pentru totdeauna.

„Trebuie să existe mereu respect reciproc, chiar și când există o neînțelegere. Ambii trebuie să demonstreze multă iubire și grijă, să ierte și să uite. Pur și simplu să se bucure de viața lor cât pot de mult”, a adăugat Nancy.

Cei doi au cinci copii: Duane Lubbers, în vârstă de 67 de ani; Lori Heier, 65 de ani; Dee Dee Konrad, 64 de ani; Dawn Gerlach, 62 de ani; și Melissa Schutte, 54 de ani. În plus, au 12 nepoți și 21 de strănepoți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...