Loredana Groza spune fără ocolişuri care e secretul căsniciei. Ce este necesar să faci ca femeie

Nicu Stan 16.11.2021, 15:20
Loredana Groza spune fără ocolişuri care e secretul căsniciei. Ce este necesar să faci ca femeie

Loredana Groza a spus fără ocolişuri care este secretul căsniciei de 22 de ani pe care o are. Artista a spus ce este necesar să faci ca femeie pentru a atinge o astfel de performanță. Loredana este o artistă desăvârșită, însă puțini dintre fanii ei știu cum se comportă vedeta în sânul familiei.

Loredana Groza a dezvăluit care este secretul unei căsnicii îndelungate. Ce trebuie să facă femeia

Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre căsătoria de 22 de ani pe care o are cu soțul său, Andrei Boncea.

Îndrăgita artistă a dezvăluit ce ar trebui să facă fiecare femeie pentru a-i fi cel puțin la fel de bine pe cât îi este ei în relația pe care o are.

Loredana Groza a dezvaluit secretul unei casnicii trainice
Loredana Groza a dezvaluit secretul unei casnicii trainice

Care este secretul Loredanei Groza

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă.

Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a declarat Loredan Groza, adăugând că soțul ei nu a fost niciodată gelos pe ea, potrivit viva.ro.

Care este cel mai greu lucru pentru Loredana Groza

Loredana Groza a dezvăluit și care este cel mai greu lucru din lume pentru ea. Acela de a fi mamă.

”Încerc să fiu o mamă bună, chiar dacă mi se pare cel mai greu lucru pe lumea asta! În fiecare zi învăț și încerc să devin acea mamă pe care fiecare copil și-o dorește. Uneori reușesc, alteori nu, dar important este că îmi doresc și am o fată pe care o ador și încerc să o fac fericită, și de aceea pentru mine acest rol nu e tocmai simplu. Atunci când sunt acasă, las deoparte toate problemele legate de carieră și încerc să mă dedic familiei mele, atât cât îmi permite timpul. Gătesc, fac curat, sunt gospodina ideală. (râde)”, a mai declarat Loredana Groza.

Loredana Groza a vorbit despre operațiile estetice

Pe de altă parte, mulți dintre fanii Loredanei Groza și-au pus de multe ori întrebarea câte operații estetice are vedeta. Loredana Groza a precizat că nu are nicio operație estetică.

”Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana Groza.

Urmăriți Impact.ro și pe