Accidentare teribilă la Roland Garros. Alexander Zverev a urlat de durere și a abandonat semifinala cu Nadal

Ioana Bucur 03.06.2022, 20:35
Accidentare teribilă la Roland Garros. Alexander Zverev a urlat de durere și a abandonat semifinala cu Nadal

Momente cumplite în semifinala de la Roland Garros. O accidentare teribilă l-a scos din joc pe Alexander Zverev. Urlând de durere, sportivul german a fost nevoit să abandoneze meciul cu Nadal, părăsind terenul într-un scaun cu rotile.

Alexander Zverev a suferit o accidentare cumplită la Roland Garros

După trei ore de joc, semifinala de la Roland Garros, ce i-a adus față în față pe Rafael Nadal și Alexander Zverev, a avut un deznodământ șocant. Germanul a suferit o accidentare cumplită, la glezna dreaptă, urlând de durere și fiind nevoit să abandoneze meciul.

Meciul ajunsese în cel de-al doilea set, accidentarea având loc chiar pe serviciul lui Zverev, piciorul său blocându-se pe zgura umedă. Asta a dus la o posibilă entorsă, el fiind scos din teren în scaun cu rotile, după ce imediat după accidentare, germanul a strigat de durere timp de câteva momente, căzut pe zgura terenului.

Alexander Zverev a abandonat după trei ore şi 13 minute de joc, în setul doi, când scorul general era 7-6 (8) – pentru Nadal, 6-6, el fiind scos de pe teren într-un scaun cu rotile.

După câteva minute, a revenit în cârje şi a fost ovaţionat de public şi îmbrăţişat de Nadal.

Astfel, chiar în ziua în care a împlinit cârsta de 36 de ani, Rafael Nadal s-a calificat în finala turneului, unde îl va întâlni pe învingătorului din meciul Casper Ruud (Norvegia), cap de serie 8 – Marin Cilici (Croaţia), cap de serie 20.

Accidentare teribilă la Roland Garros. Alexander Zverev a urlat de durere și a abandonat semifinala cu Nadal

Nadal ajunge în finală

Calificarea în finala Openului Franței îl face pe Nadal favorit la câștigarea celui de al 22-lea titlul suprem într-un turneu major.

Novak Djokovici l-a lăudat pe Rafael Nadal după ce a fost învins în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros.

„Bravo lui, a fost mai bun în momentele importante. Nu am început bine şi, când am revenit egalând la seturi, am crezut că sunt în meci. Dar a avut două sau trei game-uri fantastice la începutul setului al treilea. A reuşit să joace cel mai bun tenis al său în momentele cheie. Dar am avut totuşi oportunităţi, mai ales în setul al patrulea. Am servit pentru set, cu două mingi de a închide setul, ceea ce ne-ar fi dus într-un decisiv în care meciul putea să se întoarcă în orice moment. Dar a arătat de ce este un mare campion. Merită această victorie, fără îndoială.

Într-un astfel de meci ai suişuri şi coborâşuri, în joc, dar şi psihic. Am dat totul, puteam să mă descurc mai bine, dar sunt mândru că am luptat până la sfârşit. (n.r. – despre programarea meciului de la ora locală 21.00) Sincer să fiu, cred că sesiunile de noapte încep prea târziu. Dar, din nou, televiziunea este cea care decide. Aceasta este lumea în care trăim. Televiziunile dau banii. Ei decid”, a declarat Djokovici, potrivit lequipe.fr.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...