Simona Halep, decizie de ultimă oră, după eliminarea de la Roland Garros: a renunțat la unul dintre cei mai importanți oameni din staff. „A fost o călătorie fantastică”

Sorin Barbu 28.05.2022, 20:15
Simona Halep, decizie de ultimă oră, după eliminarea de la Roland Garros: a renunțat la unul dintre cei mai importanți oameni din staff. „A fost o călătorie fantastică”

Simona Halep surprinde din nou! A anunțat că s-a despărțit de Virginia Ruzici, managerul care i-a fost alături în ultimii 14 ani și care a ajutat-o enorm în carieră, în drumul său spre fotoliul de lider al clasamentului WTA. Jucătoarea din România a anunțat și cine o va înlocui pe fosta câștigătoare de la Roland Garros, din anul 1978.

Simona Halep a anunțat că nu mai lucrează cu Virgia Ruzici

Pentru Simona Halep a fost un an foarte agitat. A schimbat antrenorii și după îndelungi căutări a ajuns la Patrick Mouratoglou, tehnicianul care a lucrat zece ani cu Serena Williams, iar acum s-a despărțit și de managerul care a ajutat-o foarte mult în carieră. Jucătoarea din România a anunțat cu un mesaj pe Instagram că nu mai lucreză cu Virginia Ruzici. Fosta câștigătoare de la Roland Garros i-a fost alături 14 ani.

„A fost o călătorie fantastică. Vreau să îi mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dedicarea sa neîntreruptă față de mine nu numai ca jucătoare, ci și ca prieten apropiat.

Au fost 14 ani extraordinari de experiență adunată împreună și o adevărată plăcere să lucrez alături de ea. Voi prețui întotdeauna prietenia noastră”, a scris jucătoarea aflată pe locul 19 WTA.

Simona Halep a anunțat cine o va înlocui pe Virginia Ruzici

Simona Halep a prezentat în același mesaj și cine o va înlocui pe jucătoarea care în anul 1978 a câștigat turneul de la Roland Garros.

„Acum, vreau să prezint noul membru din echipa mea. Sunt încântată să anunț că voi lucra cu Nina Wennerstrom și echipa We Sport Agency. Sunt nerăbdătoare să văd ce se va întâmpla în viitor”, a scris Simona Halep, pe contul de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Jucătoarea din România a recunoscut după eliminarea din turul doi de la Roland Garros că a avut un an foarte dificil și a dezvăluit că acum trei luni a fost foarte aproape să se retragă. Susține că antrenorul Patrick Mouratoglou a fost cel care i-a redat încrederea și pofta de tenis.

Urmăriți Impact.ro și pe