Impact violent între o ambulanță și un autoturism pe E85. O persoană a murit pe loc

Cătălina Burghelea 17.12.2021, 11:33
Impact violent între o ambulanță și un autoturism pe E85. O persoană a murit pe loc

Un grav accident auto s-a produs, vineri dimineață, pe DN 2 Fălticeni – Roman, în zona localității Roșiori, comuna Forăști, județul Suceava. O ambulanță și un autoturism sunt implicate. În urma impactului violent, două victime au rămas încarcerate. O femeie a murit pe loc și un bărbat a fost rănit, având nevoie de îngrijiri medicale.

Accident pe E85, în județul Suceava

O persoană a decedat şi alta a fost rănită în urma unui accident rutier produs, în această dimineaţă, la Roşiori, pe E85, în care au fost implicate două mașini. Un autoturism şi o ambulanţă s-au lovit, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată. Tragedia s-a petrecut în județul Suceava, după ce o mașină a intrat în coliziune cu o ambulanță, impactul fiind deosebit de violent în cazul primului autoturism, care s-a răsturnat pe marginea drumului.

Două persoane încarcerate după ce o mașină și o ambulanță s-au izbit violent

Potrivit pompierilor ajunși la fața locului, ambele victime sunt din autoturism şi au rămas încarcerate între fiarele contorsionate. Una dintre ele, o femeie, prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul. Cea de-a doua persoană extrasă din autovehicul, un bărbat, a fost preluat de către echipajele de salvare conștient și cooperant.

La locul producerii accidentului în zona localității Roșiori, comuna Forăști, județul Suceava, au intervenit pompierii militari cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijinul acestora au ajuns şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

„Sunt implicate o ambulanță și un autoturism. Intervin pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ”, a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Femeia a murit pe loc

Victimele au fost scoase din mașina lovită, însă femeia avea leziuni incompatibile cu viaţa şi s-a declarat decesul. A doua persoană, un bărbat conştient şi cooperant, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

„Victimele au fost extrase. Din nefericire, una dintre ele, o femeie, are leziuni incompatibile cu viața si a fost declarat decesul. Cea de-a doua persoană extrasă, un bărbat, este conștientă și cooperantă”, a mai spus Alin Găleată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, echipajul din ambulanţa implicată în accidentul rutier din această dimineață nu a necesitat îngrijiri medicale. Personal medical se îndrepta spre un caz urgent, deci nu avea niciun pacient în interiorul autosanitarei.

Traficul în zonă a fost oprit temporar

Oamenii legii cercetează împrejurările şi cauzele care au dus la producerea accidentului de pe E85, de la Roşiori, comuna Forăşti, SV. În primă fază, traficul a fost întrerupt temporar în ambele direcții, apoi Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulația a fost reluată pe un fir, alternativ, DN 2 Fălticeni – Roman.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că două autovehicule au fost implicate într-o coliziune pe DN 2 Fălticeni – Roman, în afara localităţii Vadu Moldovei, traficul fiind întrerupt temporar în ambele direcţii.

Coliziunea dintre cele două autovehicule s-a soldat cu o persoană decedată şi alta rănită, transportată la spital. Ulterior, circulaţia a fost reluată pe un fir, alternativ, pe DN 2 Fălticeni – Roman”, a transmis sursa menționată mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...