Accident rutier cumplit în Teleorman. O femeie în vârstă de 57 de ani a murit pe loc

Elena Avramescu 08.06.2022, 11:43
Accident rutier cumplit în Teleorman. O femeie în vârstă de 57 de ani a murit pe loc

Clipe grele pentru o familie din cauza nepăsării unui tractorist aflat în stare de ebrietate, după un teribil accident produs pe DN 52 între localităţile Furculeşti şi Crângu din Teleorman. Incidentul nefericit s-a petrecut noaptea trecută, pe DN 52, în timp ce doi soţi şi fiul lor, aflaţi într-un autoturism marca Dacia Logan, mergeau către o înmormântare.

Accident mortal pe DN 52, soldat cu moartea unei femei

Într-o secundă de neatenție, şoferul Loganului a reușit să intre frontal în remorca unui tractor plină cu baloţi de fând, nesemnalizată. În plus. tractorul era cu farurile stinse, de aceea şoferul nu a văzut absolut nimic pentru a putea evita tragedia. În urma impactului violent, zeci de baloți și bucăți din mașină au fost aruncate la zeci de metri

Impactul a fost unul devastator, mai ales că niciunul dintre cei trei oameni aflaţi în Logan nu purta centura de siguranţă.

Din nefericire, o femeie în vârstă de 57 de ani, soţia şoferului, a decedat pe loc în urma accidentului, sub privirile soţului şi ai fiului. Cei doi au fost răniţi, la rândul lor, iar ulterior au fost transportaţi la spital.

Accident mortal pe DN 52, soldat cu moartea unei femei
Accident mortal pe DN 52, soldat cu moartea unei femei

Poliţiştii rutieri, care s-au deplasat la locul accidentului, l-au testat pe tractorist cu aparatul Drager şi au descoperit că avea o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Se pare că familia aflată în maşină se îndrepta spre o înmormântare în momentul accidentului.

Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

O altă tragedie s-a produs în Teleorman, în urmă cu doar o săptămână. Un bărbat de 35 de ani a decedat, în timp ce alte două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod pe un drum județean. Conform IPJ Teleorman, accidentul a avut loc pe DJ 504, în localitatea Trivalea Moșteni.

Polițiștii au declarat că un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Ion Roată, județul Ialomița, în timp ce conducea o mașină pe DJ 504, a părăsit partea carosabilă după care a intrat într-un cap de pod.

În urma accidentului nefericit a rezultat decesul șoferului, precum și rănirea ușoară a două persoane, cu vârste de 21 și 54 de ani, ambele din județul Ialomița, ce erau pasagere în autoturism. Ulterior, răniții au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...