Un polițist a lovit două minore cu mașina, iar una dintre victime a decedat

Elena Avramescu 13.01.2022, 14:45
Un polițist a lovit două minore cu mașina, iar una dintre victime a decedat

Accident auto cumplit astăzi, 13 ianuarie 2022, în Capitală. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 13:30, atunci când Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Două fete, dintre care una de 13 ani, au fost lovite.

Un agent de poliție a lovit două minore în București în urma unui accident

UPDATE 14.30 Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a declarat că în aceste momente are loc cercetarea la fața locului și urmează să se stabilească unde se deplasa polițistul, care se afla singur în mașină, dacă mergea la intervenție și dacă mașina avea în funcțiune semnalele luminoase și sonore.

Tot aceasta a mai spus că polițistul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero.

„Urmează să se stabilească și cine a chemat ambulanța (…) Polițistul aflat la volan va fi audiat, vor fi audiați și martori”, a mai notat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Un agent de politie a lovit doua minore in Bucuresti in urma unui accident
Accident Bucuresti

ȘTIRE INIȚIALĂ Se pare că agentul de poliție, ce se afla la volan, fiind polițist încadrat în anul 2017, a reușit să surprindă și accidenteze extrem de grav două minore care erau angajate în traversarea străzii. Din păcate, una dintre ele, în vârstă de 13 ani a murit, iar cealaltă, în vârstă de 11 ani, a suferit multiple traumatisme și a fost dusă la spital, după cum a declarat pentru HotNews.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, Daniel Vasile.

S-a aflat ulterior că autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcțiune, însă nu se știe dacă avea și semnalele acustice pornite. Imediat după, la fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de prim ajutor.

A fost nevoie să fie aduse trupele SIAS pentru a menține ordinea, după ce mai mulți oameni curioși, dar și supărați din cauza celor întâmplate, s-au adunat la locul accidentului.

Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Urmăriți Impact.ro și pe