Accident grav în timpul examenului auto. Examinatorul a ajuns la spital

Elena Avramescu 04.01.2022, 15:18
Accident grav în timpul examenului auto. Examinatorul a ajuns la spital

Accident cumplit în Brăila, în cursul zilei de marți, în care au fost implicate o mașină de examen auto și un autoturism marca BMW. În aceste momente examinatorul este la spital cu comoție cerebrală, iar martorul este și el rănit, dar stabil, iar femeia care dădea examenul pentru permisul auto se află în afara oricărui pericol.

Accident grav în timpul examenului auto

Accidentul s-a produs în jurul orei 12:00, unde a fost implicat chiar autoturismul unei şcoli de şoferi, ce se afla în timpul examenului, circulând pe strada Griviţei. Într-un moment de neatenție, persoana aflată la volan ar fi virat la stânga, la intersecţia cu strada Apollo, lovind un alt autoturism ce se deplasa pe strada Griviţei, pe sensul opus de mers.

Astăzi, în jurul orei 12:00, pe raza municipiului a avut loc un eveniment între două vehicule. Din primele date, autoturismul unei școli de șoferi, ce se afla în timpul examenului, circula pe strada Griviței, iar la intersecție cu strada Apollo ar fi efectuat viraj la stânga moment în care a lovit un alt auto ce se deplasa pe strada Griviței, pe sensul opus de mers.

Accident grav in timpul examenului auto
Accident Braila

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, respectiv a polițistului examinator, în vârstă de 33 de ani, și a martorei ce se afla pe bancheta din spate. Atât conducătorii auto, cât și polițistul examinator au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, a transmis IPJ Brăila.

În aceste momente, poliţiştii au demarat o anchetă la faţa locului, astfel că urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Urmăriți Impact.ro și pe