Accident în localitatea Lechința, cu 15 persoane implicate. O persoană a decedat iar o alta se află în stare gravă

Elena Avramescu 18.11.2021, 19:05

Accident rutier grav între un autocar și o cisternă cu motorină, la Lechința, Bistrița-Năsăud. Momentan nu sunt date despre victime, însă din cauza numărului mare de persoane implicate a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Accident în localitatea Lechința, între un autocar și o cisternă cu motorină

UPDATE 19:05 La ora 17:30, Planului Roșu de Intervenție a fost dezactivat. Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat 15 persoane, dintre care un bărbat aflat în stop cardiorespirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, acesta a decedat.

A doua victimă aflată ce se afla în stare gravă a fost stabilizată și urmează să fie transportată la UPU SMURD Bistrița, unde i se vor acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical aflat la fata locului, iar pentru aceștia nu s-a impus transportul la spital. În plus, pentru continuarea deplasării, s-a pus la dispoziție un alt mijloc de transport.

UPDATE 17:20  În accident au fost implicate 15 persoane. Se pare că unul dintre ocupanți se afla în stop cardio respirator, iar altul se află în stare gravă. Momentan, celelalte persoane se află în evaluare medicală la fața locului.

Potrivit ISU Vâlcea, în timpul unei operațiuni de dezamorsare a muniției, a explodat o mină antipersonal.

Accident in localitatea Lechinta
Accident Lechinta

Accident rutier produs între un autocar și o autocisternă, în localitatea Lechința. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Interventie care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului. Misiunea este în dinamică, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Momentan, la fața locului intervin trei autospeciale de stingere, una de descarcarare, două ambulanțe SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță precum și o unitate de terapie intensivă mobilă.

Sursă foto: ISU Bistrița-Năsăud

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...