Accident cumplit pe DN 25, în judeţul Galaţi. O mașină a fost făcută praf de un TIR iar o persoană și-a pierdut viața

Elena Avramescu 21.05.2021, 11:23
Accident cumplit pe DN 25, în judeţul Galaţi. O mașină a fost făcută praf de un TIR iar o persoană și-a pierdut viața

Accident cumplit pe DN 25. Accident extrem de grav în judeţul Galaţi, unde un autoturism şi un tir s-au izbit violent. Totul s-a întâmplat după ce şoferul maşinii ar fi pătruns pe contrasens. Din nefericire, un bărbat de 39 de ani a murit, care se pare că ar fi adormit la volan.

Accident cumplit pe DN 25, în judeţul Galaţi

Accidentul nefericit s-a produs vineri dimineaţă, la ora 03.15, pe DN 25, între localităţile Tecuci şi Drăgăneşti, după ce șoferul unui autoturism a intrat pe pe contrasens şi s-a lovit cu un TIR, care circula regulamentar.

În scurt timp, la locul accidentului au ajuns echipaje SMURD şi de poliţie. Se pare că victima, un bărbat în vârstă de 39 de ani, era încarcerată şi inconştientă și a fost transportată la Spitalul din Tecuci. Din nefericire, nu a supravieţuit și sunt șanse mari ca şoferul maşinii să fi adormit la volan.

Accidentul s-a produs în jurul orei 03.15, pe DN 25, între localităţile Tecuci şi Drăgăneşti. Au fost implicate un autoturism şi un tir care au intrat în coliziune. Conducătorul autoturismului, un bărbat de 39 de ani, a fost grav rănit şi transportat la spital. Din nefericire, a decedat. A fost întocmit dosar penal şi poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete ale producerii accidentului, a declarat IPJ Galaţi.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...