Accident cumplit în Dolj. O femeie de 30 de ani, începătoare, a lovit mortal o fetiță de 11 ani și pe străbunica acesteia

Alexandrina Toader 31.08.2021, 20:50
Accident cumplit în Dolj. O femeie de 30 de ani, începătoare, a lovit mortal o fetiță de 11 ani și pe străbunica acesteia

O fetiță de 11 ani și străbunica acesteia în vârstă de 77 de ani din localitatea Valea Stanciului, județul Dolj, au pierit în această după-amiază după ce au fost lovite cu mașina în fața curții acestora. La volan se afla o femeie de 30 ani din localitate care avea permisul de două săptămâni.

O femeie de 30 de ani a lovit mortal o fetiță de 11 ani și străbunica acesteia

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului De Poliție al Județului Dolj, Mihaela Sadoveanu, accidentul a avut loc, marți după-amiaza, în locaitatea Valea Stanciului. În jurul orei 18:30, în timp ce fetița de 11 ani și femeia, în vârstă de 77 de ani, stăteau liniștite la poartă pe un cap de pod au fost izbite violent cu mașina.

Oamenii din zonă spun că femeia a pierdut controlul volanului și nu a mai putut stăpâni mașina. Imediat rudele au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns medicii de la ambulanță. Din păcate, pentru niciuna dintre ele nu s-a mai putut face nimic. Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

O femeie de 30 de ani a lovit mortal o fetita de 11 ani si strabunica acesteia
O femeie de 30 de ani a lovit mortal o fetita de 11 ani si strabunica acesteia

În această seară, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localității Valea Stanciului, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism condus de o femeie de 30 de ani, din Valea Stanciului, pe o stradă din localitate, a lovit o femeie de 77 de ani și o minoră de 11 ani, care erau așezate pe un cap de pod în fața curții locuinței acestora din Valea Stanciului, transmite Mihaela Sadoveanu.

Șoferița a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de ucidere din culpă.