Abia acum s-a aflat! Detaliul despre Laurențiu Reghecampf pe care nu mulți l-au știut: „I-am luat biletele de avion”

Andrei Cezar 04.10.2021, 12:21
Abia acum s-a aflat! Detaliul despre Laurențiu Reghecampf pe care nu mulți l-au știut: „I-am luat biletele de avion”

Laurențiu Reghecampf a ajuns pe banca oltenilor în luna iulie, după ce grecul Marinos Ouzounidis a fost demis. Patronul echipei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a dezvăluit că, de fapt, ”Reghe” ar fi trebuit să ajungă în Bănie în urmă cu mai bine de jumătate de an, însă din cauza unor probleme apărute pe parcurs înțelegerea a picat.

Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să o preia pe CSU la mijlocul sezonului trecut

Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai apreciați antrenori din Liga 1. A obținut performanțe importante în campionatul nostru pe vremea când era tehnician al echipei FCSB (fosta Steaua București): a câștigat de două ori titlul de campion (2012-2013, 2013-2014) și o dată Supercupa României (2013). În plus, el a reușit și un parcurs bun în cupele europene.

”Reghe” s-a întors în vara acestui an în Liga 1 după mulți ani petrecuți în zona Golfului. El a semnat în luna iulie cu Universitatea Craiova, după ce antrenorul grec Marinos Ouzounidis a fost demis.

Venit în iarna la echipa din Bănie, grecul a încheiat campionatul trecut pe locul al treilea, în spatele celor de la CFR Cluj și FCSB și a câștigat Cupa Românniei în fața Astrei Giurgiu. Astfel că Mihai Rotaru a preferat să îl păstreze și pentru actualul sezon. A avut un debut perfect în finala de Supercupa României, unde a învins-o pe campionana CFR Cluj la loviturile de departajare. (0-0, 4-2 d.l.d.).

Însă înfrângerea suferită în deplasarea din Albania, scor 0-1, cu Laci, în turul doi preliminar din Conference League, i-a fost fatală lui Ouzounidis, care a fost înlocuit de Laurenţiu Reghecampf.

Abia acum s-a aflat! Detaliul despre Laurentiu Reghecampf pe care nu multi l-au stiut: „I-am luat biletele de avion”
Abia acum s-a aflat! Detaliul despre Laurentiu Reghecampf pe care nu multi l-au stiut: „I-am luat biletele de avion”

Mihai Rotaru:„I-am luat biletele de avion”

Venirea lui Reghecampf ar fi trebuit să aibă loc cu mult timp înainte. Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a povestit că, de fapt, tehnicianul în vârstă de 46 de ani își dăduse acordul de a o prelua pe Universitatea Craiova de la începutul acestui an.

Dincolo de toate, Laurenţiu Reghecampf este primul antrenor de la Universitatea Craiova cu care sunt prieten. Există încredere mare între noi.

În ianuarie, înainte să vină Ouzonoudis, luasem şi biletele de avion Miami-Dubai-România, era totul clar, stabilit, dar a intervenit ceva pe parcurs. A durat câteva luni şi apoi iată că a semnat. Ştiam că echipa va începe să joace şi, uşor-uşor, vor veni şi rezultatele” , a declarat Mihai Rotaru.

Odată cu venirea lui Reghecapmf pe banca tehnică a Universității Craiova, fanii oltenilor sunt încrezători că la sfârșitul acestui sezon vor putea sărbători din nou titlu, după aproimativ 30 de ani de așteptare. În acest moment, echipa alb-albastră se află pe locul 5 cu 19 puncte. Lider al clasamentului este CFR Cluj cu 30 de puncte.