Abia acum s-a aflat adevărul! Ce i-a făcut Georgiana lui Jador. Concurentul Survivor avea planuri de căsătorie cu ea (exclusiv)

Ioana Bucur, Alexandru Ioanid 31.05.2021, 16:48
Abia acum s-a aflat adevărul! Ce i-a făcut Georgiana lui Jador. Concurentul Survivor avea planuri de căsătorie cu ea (exclusiv)

Întoarcerea în România nu a adus liniștea de care avea nevoie Faimosul. Abia acum s-a aflat ce i-a făcut Georgiana lui Jador. Concurentul Survivor avea planuri de căsătorie cu ea.

Ce i-a făcut Georgiana lui Jador

Pentru Jador, experiența Survivor 2021 va fi greu de uitat. Întors în România, cel care a fost stâlpul echipei roșii, concurentul pe care mulți ar fi putut paria că va primi marele premiu al competiției, a avut de trecut prin momente dificile. Într-un interviu acordat redacției Playtech-Impact, tatăl lui Jador dezvăluia că fiul său ar putea ajunge, cel mai probabil, pe masa de operație, din pricina accidentării suferite în Republica Dominicană.

„Băiatul meu s-a întors cu bine din Dominicană, are un moral ridicat, dar şi o mare problemă. Lui Ionuț îi e frică de bisturiu, săracul băiat trage uşor piciorul stâng după el. Accidentul îi va aduce aminte toată viaţa că a trecut pe la Survivor România şi de cele ce a pătimit acolo. Ia gândiţi-vă, picior rupt, foamete, eforturi, coşmaruri. Păi e puţin lucru? Plus că acum e pus în postura de a-şi repara piciorul şi nu cred că poate evita totuşi operaţia!”, a declarat Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, pentru Impact.ro.

Nu doar problemele medicale i-au dat bătăi de cap concurentului de la Survivor 2021. Abia acum s-a aflat ce i-a făcut Georgiana lui Jador, la scurt timp după întoarcerea în România. În loc să găsească alinare în brațele femeii cu care avea planuri mari de viitor, Jador și Georgiana au decis să meargă pe drumuri separate. Romeo Dumitrache, tatăl cântărețului, a dezvăluit că tânăra nu a venit nici măcar la masa de Paște:

„De Paşti, da, e adevărat, nu au venit împreună la noi. Dar nouă ne-a spus că Georgiana era la muncă, fiindcă ea lucrează în presă, deci la foc continuu. Pe de altă parte, ştiţi cum stă treaba cu tinerii, nu? Iubire mare, pasiuni înflăcărate. Şi, dacă mai adăugăm şi un strop de gelozie, gata povestea tristă!”, a spus Romeo Dumitrache pentru Playtech.ro.

Ce i-a făcut Georgiana lui Jador. Concurentul Survivor avea planuri de căsătorie cu ea
Jador, la Survivor România 2021

„Jador şi-a făcut un nume, aşa cum a ştiut el mai bine”

Romeo Dumitrache este conștient că fiul său nu duce lipsă de admiratoare, însă și-ar dori ca Jador să fie mai atent în momentul în care își va alege viitoarea parteneră. Mai mult, bărbatul are și un sfat pentru cele care vor să-i cucerească inima fostului concurent Survivor 2021.

„Jador şi-a făcut un nume, aşa cum a ştiut el mai bine. Ca atare, mă aştept să primească ocheade, semnale sau tot felul de propuneri din toate părţile. E tânăr, e în floarea vârstei, are toată viaţa înainte. Ca atare, sunt sigur că va fi atent la ce va culege de azi înainte. Sunt sigur că se va uita şi în stânga, şi în dreapta, că-şi va arunca ochii şi peste gardul vecinului, cum se mai spune la noi, în popor.

După mine, cea care va reuşi să-i cucerească definitiv inima va trebui să aibă răbdare. Da, răbdare, fiindcă Jador va bate la multe porţi, va stârni multă pasiune. E băiatul meu şi îl cunosc bine. Cea care va dori să fie la dreapta sa va trebui să ştie să-i ofere şi puţină libertate. Dacă îl va îngrădi, îl va pierde. Va trebui să-i ofere ceva spaţiu, poate chiar mai mult ca de obicei! Aşa simt! Jador îşi iubeşte foarte mult jobul său, muzica. Dar asta implică şi notorietate. Şi, uneori, vine la pachet şi cu derapaje!”, a adăugat tatăl lui Jador.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...