Jador, replică dură la adresa unei concurente de la Survivor 2021. Teo a rămas fără cuvinte: „Eşti o pierzătoare, eşti praf”

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 26.05.2021, 18:43

Jador a dat o replică dură la adresa unei concurente de la Survivor 2021, la ”Teo Show”. Celebra moderatoare a rămas fără cuvinte când l-a auzit. Artistul nu s-a ferit deloc să spună exact ceea ce a gândit.

Ce a spus Jador la adresa unei concurente de la Survivor 2021

Mai exact, Jador a fost invitat la emisiunea lui Teo Trandafir alături de Irisha. Cei doi foști colegi de la ”Survivor” au participat la un concurs de cultură generală numit „Quiz-ul supravieţuirii”. Artistul a câștigat prima rundă și a spus o replică dură la adresa învinsei.

„Eşti o pierzătoare, eşti praf”, i-a spus Jador fostei sale colege, în glumă, la ”Teo Show”. Deranjată de cuvintele artistului, Irisha a ripostat: „Nu e adevărat! Chiar dacă pierd, tot învăţ ceva din experienţă. Jador era perfect în junglă! Era foarte respectuos, acum s-a stricat. Nu ştiu ce s-a întâmplat”.

Jador, replica dura la adresa unei concurente de la Survivor 2021. Teo a ramas fara cuvinte
Jador

Jador, lăudat de colega lui de la Survivor

Totuși, anterior acestui schimb acid de replici de la ”Teo Show”, cei doi foști concurenți de la Survivor 2021 au avut cuvinte frumoase de spus unul despre altul. Irisha i-a făcut o descriere extraordinară artistului.

”Un luptător, o inimă și un caracter foarte frumos. A ajutat mult echipa și a adus multe puncte. Îmi plac bărbații cu tenul măsliniu. E frumușel foc, așa este. Are un suflet într-adevăr bun”, a declarat Irisha, la ”Ștafeta Mixtă”. ”A venit cu un vibe inofensiv. O băgau în seamă toți băieții, o plăceau. I-am zis să aibă grijă, că nu e bine. Mi-e drag de Irisha ca fată. Eu am încercat pe cât s-a putut să fiu un domn cu fetele de acolo. Le-am respectat pe toate, am încercat să glumesc cu fiecare”, a spus și Jador.

Jador a dat cărțile pe față despre foștii colegi de la Survivor

În urmă cu ceva timp, când a fost eliminat de la Survivor 2021, Jador a dezvăluit că deşi a avut unele conflicte cu Zanni şi cu Cosmin, consideră că aceștia sunt băieți buni. Artistul a precizat că nu ține ranchiună.

“M-am luptat cu niște adevărați bărbați, deşi eu credeam că nu sunt în stare. Când am venit vorbeau despre respirație. Nu vreți să știți ce credeam eu când Cosmin a început să vorbească despre fiecare moleculă din corp… Am zis, unde mă duc eu aici, dau examene. N-am fost chiar așa praf. Nu mă compar cu ei, sunt nişte sportivi excelenți, campioni mondiali și fotbaliști, nişte campioni și să mă ierte cu toții dacă am greșit, eu am gura mare, nu țin nicio răutate”, a spus Jador.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...