Aşa ceva nu avea voie să spună. Cum a ajuns Jador să participe, de fapt, la Survivor 2021: “Mi-a zis că e pandemie”

Ana Ionescu, Cristi Ionică 26.05.2021, 09:56
Aşa ceva nu avea voie să spună. Cum a ajuns Jador să participe, de fapt, la Survivor 2021: “Mi-a zis că e pandemie”

Cântărețul Jador a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre cum a ajuns să participe la show-ul Survivor 2021. Nu s-ar fi gândit niciodată să intre într-o competiție sportivă, mai ales că nu a fost niciodată un mare amator al mișcării fizice.

Cum ajuns, de fapt, Jador să participe la Survivor 2021

Jador a recunoscut tot. A spus adevărul despre cum a ajuns să participe la una dintre cele mai vizionate emisiuni TV, Survivor România. Într-un podcast care a avut-o ca invitată pe Roxana Ghiță, artistul a dezvăluit motivul care l-a determinat să intre în competiția Survivor, deşi la început a refuzat categoric această propunere, în special pentru că nu este un sportiv bun.

Cu toate acestea, odată ajuns în competiție, Jador s-a descurcat foarte bine și chiar a devenit favoritul publicului. Se pare că principalul motiv care l-a făcut să se răzgândească în privința participării sale la Survivor România a fost pandemia, dar și lipsa concertelor.

“Să îți zic sincer, mă suna managerul meu și spune: vrei să te duci la Survivor? Și i-am zis: Nuuu! Ce să caut eu acolo? Hai, bă, că uite… Și zic: nu, nu mă duc nici dacă… Și mi-a zis: uite, e un proiect tare, noi nu avem cântări, e pandemie, du-te dacă vrei, decizia e la tine. M-am gândit și am zis, hai să mă duc, și așa nu sunt cântări, ce fac acasă. Și m-am dus acolo (n.red. la interviu), și l-am văzut pe Cosmin al meu, când am văzut cum aleargă, am zis că nu mai vreau”, a povestit fostul Faimos.

Asa ceva nu avea voie sa spuna. Cum a ajuns Jador sa participe, de fapt, la Survivor 2021 Mi-a zis ca e pandemie
Asa ceva nu avea voie sa spuna. Cum a ajuns Jador sa participe, de fapt, la Survivor 2021

Ce părere are Jador despre foștii colegi de la Survivor

În cadrul podcastului, Jador a făcut mărturisiri și despre foștii săi colegi de la Survivor. Artistul a spus că, deşi a avut unele conflicte cu Zanni şi cu Cosmin, consideră că aceștia sunt băieți buni și a încercat mereu să le vadă latura pozitivă. Imediat ce a părăsit competiția Survivor, Jador a vorbit chiar foarte frumos despre Cosmin, având la adresa lui numai cuvinte de laudă.

“M-am luptat cu niste adevărați bărbați, deşi eu credeam că nu sunt în stare. Când am venit vorbeau despre respirație. Nu vreți să știți ce credeam eu când Cosmin a început să vorbească despre fiecare moleculă din corp…am zis, unde mă duc eu aici, dau examene. N-am fost chiar așa praf. Nu mă compar cu ei, sunt nişte sportivi excelenți, campioni mondiali și fotbaliști, nişte campioni și să mă ierte cu toții dacă am greșit, eu am gura mare, nu țin nicio răutate”, mărturisea Jador la eliminarea din competiția Survivor.

Urmăriți Impact.ro și pe