Cum a ajuns să arate Cătălin Botezatu, după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat. Transformare spectaculoasă

Cătălin Botezatu a suferit în trecut din pricina problemelor grave de sănătate. Designerul s-a confruntat cu o afecțiune deloc simplă, dar a făcut față cu brio provocărilor medicale. Este cunoscut că a mers în străinatate să se opereze când a fost diagnosticat cu cancer.

Cum a ajuns să arate Cătălin Botezatu, după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat

Cătălin Botezatu a moștenit talentul pentru modă și flerul său artistic de la mama lui. Cea care i-a dat viață l-a învățat încă din anii copilăriei cu tot ceea ce înseamnă stil și bun gust. De aceea, nu e de mirare că designerul păstrează cu sfințenie anumite reguli din modă pe care le aplică și-n ziua de astăzi. A fost de curând surprins de către cei de la tacataca.prosport.ro când ieșise la o plimbare prin Capitală.

Cu toate accesoriile la îndemână pentru a respecta distanțarea socială, vedeta Kanal D s-a dat jos din mașină și a pornit la pas. Totodată, Cătălin Botezatu a avut o apariție neașteptată, fiind fotografiat când purta o ținută complet neagră, în ciuda avertismentelor meteo de caniculă și disconfort termic destul de accentuat.

Cum a ajuns să arate Cătălin Botezatu, după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat. Transformare spectaculoasă

Cătălin Botezatu este considerat cel mai stilat bărbat celebru din România

Transformare spectaculoasă

Anul trecut acesta a fost operat de cancer la colon și o perioadă destul de îndelungată a fost nevoit să ia foarte în serios indicațiile primite și să se odihnească. De aceea a și lipsit de pe sticlă, atunci când a mers în Turcia pentru respectivele intervenții. În prezent Cătălin Botezatu este total transformat. Creatorul de modă și-a lăsat și podoaba capilară în nuanțe naturale, având părul tot mai grizonat, deși prefera nuanțele blonde. Cătălin Botezatu pare să își fi revenit complet după operațiile din Turcia și s-a plimbat în mașina sa, un Lexus LC Hybrid. Automobilul e unul ce valoarează aproape 115.000 de euro.

“Acum mă simt bine. Am mai luat vreo 4 kg pentru că slăbisem foarte tare. E adevărat că am trecut pe lângă doamna cu coasa. Asta a fost încercarea mea de la Dumnezeu. Am avut credință și am găsit puterea să merg mai departe. Mai am multe de făcut în viața asta.”, povestea Cătălin Botezatu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI