Cum a ajuns să arate Cătălin Botezatu, după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat. Transformare spectaculoasă

Madlen Moraru 10.07.2020, 10:24

Cătălin Botezatu a suferit în trecut din pricina problemelor grave de sănătate. Designerul s-a confruntat cu o afecțiune deloc simplă, dar a făcut față cu brio provocărilor medicale. Este cunoscut că a mers în străinatate să se opereze când a fost diagnosticat cu cancer.

Cum a ajuns să arate Cătălin Botezatu, după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat

Cătălin Botezatu a moștenit talentul pentru modă și flerul său artistic de la mama lui. Cea care i-a dat viață l-a învățat încă din anii copilăriei cu tot ceea ce înseamnă stil și bun gust. De aceea, nu e de mirare că designerul păstrează cu sfințenie anumite reguli din modă pe care le aplică și-n ziua de astăzi. A fost de curând surprins de către cei de la tacataca.prosport.ro când ieșise la o plimbare prin Capitală.

Cu toate accesoriile la îndemână pentru a respecta distanțarea socială, vedeta Kanal D s-a dat jos din mașină și a pornit la pas. Totodată, Cătălin Botezatu a avut o apariție neașteptată, fiind fotografiat când purta o ținută complet neagră, în ciuda avertismentelor meteo de caniculă și disconfort termic destul de accentuat.

Cum a ajuns să arate Cătălin Botezatu, după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat. Transformare spectaculoasă
Cătălin Botezatu este considerat cel mai stilat bărbat celebru din România

Transformare spectaculoasă

Anul trecut acesta a fost operat de cancer la colon și o perioadă destul de îndelungată a fost nevoit să ia foarte în serios indicațiile primite și să se odihnească. De aceea a și lipsit de pe sticlă, atunci când a mers în Turcia pentru respectivele intervenții. În prezent Cătălin Botezatu este total transformat. Creatorul de modă și-a lăsat și podoaba capilară în nuanțe naturale, având părul tot mai grizonat, deși prefera nuanțele blonde. Cătălin Botezatu pare să își fi revenit complet după operațiile din Turcia și s-a plimbat în mașina sa, un Lexus LC Hybrid. Automobilul e unul ce valoarează aproape 115.000 de euro.

“Acum mă simt bine. Am mai luat vreo 4 kg pentru că slăbisem foarte tare. E adevărat că am trecut pe lângă doamna cu coasa. Asta a fost încercarea mea de la Dumnezeu. Am avut credință și am găsit puterea să merg mai departe. Mai am multe de făcut în viața asta.”, povestea Cătălin Botezatu.