Pe ce s-a dus primul salariu al Ilincăi Vandici. ”Eram leșinată”

Diana Dumitrache 16.07.2020, 15:12

Dacă acum o duce extrem de bine din punct de vedere financiar, lucrurile nu au fost dintotdeauna aşa. De curând, Ilinca Vandici a povestit pe ce s-a dus primul său salariu.

Nu v-aţi fi gândit niciodată pe ce s-a dus primul salariu al Ilincăi Vandici

Cine nu îşi aduce aminte entuziasmul din ziua primului salariu?! Ilinca Vandici a povestit, de curând, ce a făcut cu primii bani câştigaţi de ea din televiziune. Se întâmpla pe vremea când avea doar 19 ani.

Aveam 19 ani. Mi-am cumpărat prima pereche de sandale de firmă, chiar din primul salariu. Era un magazin pe Calea Victoriei și țin minte și acum că am văzut vreo trei modele acolo. Eram leșinată. Asta e pasiunea mea.Cu primii bani pe care i-am câștigat m-am dus și mi-am cumpărat acea pereche de sandale.Nu mă întreba cum am trăit restul lunii, dar sandalele le-am cumpărat, a declarat, pentru Libertatea, vedeta.

Pe ce s-a dus primul salariu al Ilincăi Vandici. ”Eram leșinată”
Pe ce s-a dus primul salariu al Ilincăi Vandici. ”Eram leșinată”

Părinţii au fost cei care au susţinut-o necondiţionat pe prezentatoarea de la Kanal D. Aceasta îşi aminteşte că primea bani de fiecare dată când avea nevoie, nefiind vreodată refuzată.

Până să lucrez în televiziune nu am avut niciun job. Ei au fost singurii care m-au susținut. Inclusiv după ce am început să muncesc, întrucât câștigam puțin. Întotdeauna, pe sfârșit de lună, dădeam telefon acasă. “Alo, fiți drăguți, mai am și eu nevoie!”. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut parte de aşa părinți, a declarat Ilinca Vandici.

Vedeta TV a suferit mult din cauza articolelor neadevărate din presă

Deşi asta face de ani de zile, Ilinca Vandici recunoaşte că încă suferă din cauza comentariilor răutăcioase. La început, însă, i-a fost extrem de greu să treacă peste toate cuvintele neadevărate scrise în presa de scandal din România.

Mă doare când vede comentariile negative. M-a durut de când a început toată treaba asta cu presa și cu invazia ei în viața mea personală. Când s-au spus o grămadă de lucruri care au fost neadevărate despre mine.Când stăteam și plângeam cu mama la telefon. Eu încercam să mă adaptez și să înțeleg că ăsta este jobul lor și că trebuie să pună un titlu din-ăsta bombastic, însă mama nu știa lucrurile astea. N-am înțeles niciodată de ce a trebuit să fie expusă, să sufere, de ce a trebuit să plângă când citea, vedea sau îi mai spuneau tot felul de cunoștințe tot felul de lucruri.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu din 2017 și au împreună un băiețel, Zian, în vârstă de 3 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...