A turnat cola pe iarba din curte. Ce s-a întâmplat în câteva zile e uimitor

Iancu Andreea, Ana Ionescu 27.08.2021, 11:32
A turnat cola pe iarba din curte. Ce s-a întâmplat în câteva zile e uimitor

Cola este una dintre cele mai celebre băuturi carbogazoase, fiind apreciată pentru gustul său de multe persoane. În ciuda controverselor legate de sănătate, în privința modului în care ne poate afecta organismul, un experiment inedit a făcut o descoperire uluitoare. Cel care a turnat cola pe iarba din curte a observat o schimbare neașteptată în doar câteva zile. În plus, cu ajutorul acestei băuturi acidulate, se pot realiza o mulțime de trucuri utile pentru casă.

Experiment inedit: A turnat cola pe iarba din curte și a observat schimbările uluitoare

Se cunoaște faptul că mulți obișnuiesc să bea cola, băutura fiind apreciată pentru gustul său aparte și pentru energia pe care o conferă consumatorului. Totuși, deși cei care au un stil de viață sănătos o ocolesc, cola poate fi utilă în cu totul alte ocazii. De exemplu, un experiment inedit a dezvăluit ce se întâmplă atunci când cineva a turnat cola pe iarba din curte. Deși te-ai aștepta ca rezultatul să fie unul dezastruos, în realitate el a dezvăluit o nouă utilitate pentru această băutură.

Chiar dacă în cazul unei curți imense vei avea nevoie de o cantitate uriașă de cola, poți încerca să torni măcar un pahar într-o porțiune mai mică a grădinii, acolo unde dorești să plantezi gazon. Fă acest lucru timp de mai multe zile și vei descoperi că iarba din curte va crește neașteptat de frumos. Trucul este util atunci când ai un gazon pe care îți dorești să îl crești rapid.

A turnat cola pe iarba din curte și a observat schimbările în câteva zile
Cola, una dintre băuturile îndrăgite de mulți, are numeroase utilități

Trucuri utile cu cola. Băutura poate fi întrebuințată în numeroase situații

Deși este nocivă pentru sănătate, cola este un aliat de nădejde în casă, fiind utilă pentru curățenie, în bucătărie sau grădină. Aceasta are capacități remarcabile de îndepărtare a petelor de grăsime sau de sânge de pe haine, precum și a celor de rugină. Dacă și tu te-ai confruntat cu pete de ulei de mașină care au stricat hainele preferate, încearcă să folosești cola pentru îndepărtarea lor. Iată și alte trucuri cu cola pe care le poți face cu ajutorul unui singur pahar de băutură:

  • alungă melcii și alți dăunători din grădină
  • dezgheață parbrizul mașinii pe timp de iarnă
  • curăță mâncarea lipită pe fundul oalelor și tigăilor
  • combate durerea cauzată de înțepătura de meduze
  • ajută la curățarea vasului de toaletă
  • curăță bornele bateriei de la mașină
  • te scapă de sughiț dacă faci gargară cu o cola rece ca gheața
  • curăță chitul din rosturile faianței și gresiei
  • elimină sau decolorează vopseaua de păr
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...