Simona Halep, în semifinala Wimbledon: cum a reușit să treacă de Shuai Zhang

Alexandru Ioanid 09.07.2019, 16:35
Simona Halep, în semifinala Wimbledon: cum a reușit să treacă de Shuai Zhang

Simona Halep s-a calificat în semifinala de la Wimbledon după ce învins-o, în două seturi, pe Shuai Zhang. Sportiva româncă e, așadar, la un pas să joace marea finală a turneului pe iarbă londonez.

Simona Halep a reușit să se califice în semifinala turneului de la Wimbledon după ce a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang, în sferturile turneului de tenis pe iarbă de la Wimbledon.

Halep a trecut în două seturi de adversara sa: 7 la 6, 6 la 1. Sportiva româncă e la un pas să ajungă să joace finala de la Wimbledon.

Halep, în semifinale la Wimbledon

Halep mai are un singur hop până să ajungă în finală. Trebuie să câștige semifinala. Înaintea meciului cu chinezoaica Shuai Zhang, Halep se considera depășită de vremurile actuale.

“Cineva mi-a spus că ar trebui să observ că am îmbătrânit pentru că joc tot mai des cu junioare. Dacă voi mai continuă să joc încă trei ani, voi avea mereu astfel de meciuri. M-am obișnuit deja. Asta mă motivează și încerc să arăt că încă mai sunt prezența în circuit. Sunt puternică și arăt că pot să le înving, chiar dacă ele joacă fără frică sau emoții. Ele nu au nimic de pierdut. Este o provocare frumoasă să joc contra lor”
Simona Halep

Urmăriți Impact.ro și pe