A refuzat Antena 1 şi a plecat la PRO TV. S-au aflat planurile celebrei prezentatoare la noul post (Exclusiv)

Ioana Bucur 11.03.2022, 16:37
A refuzat Antena 1 şi a plecat la PRO TV. S-au aflat planurile celebrei prezentatoare la noul post (Exclusiv)

Mamă, soție, una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc. Recent, a anunțat că renunță la colaborarea cu un celebru post de televiziune, iar ofertele nu au întârziat să apară, fiind „curtată” de cele mai mari televiziuni din țară. Reporterii redacției Playetch – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, ce planuri are prezentatoarea care a refuzat Antena 1 și a plecat la PRO TV.

Ce planuri are vedeta care a refuzat Antena 1 și a plecat la PRO TV

La doar câteva săptămâni după ce a anunțat că n-o să mai apară la pupitrul știrilor sportive de la Focus, de sâmbătă și duminică, vedeta a venit cu o nouă veste, dezvăluind că a pus punct colaborării cu Prima TV.

După despărțirea de echipa Focus, Anca Serea a primit o altă ofertă din partea conducerii Prima TV: emisiunea „Supernanny”. Dându-și seama că implicarea în proiect ar fi însemnat să plece destul de mult de acasă, soția lui Adi Sînă a refuzat.

„La știrile sportive eu am renunțat, nu m-a dat nimeni afară. Mi s-a propus un proiect nou, dar acesta presupunea să fiu mult plecată de acasă, iar eu nu-mi pot permite, că avem copii. În prezent, nu mai lucrez la Prima TV”, a declarat vedeta tv, pentru playtech.ro.

Prezentatoarea ne-a mărturisit că a refuzat emisiuni precum „Survivor” sau „Asia Express” tocmai din pricina faptului că ar fi însemnat să fie departe de familie pentru o perioadă prea lungă.

A refuzat Antena 1 şi a plecat la PRO TV. S-au aflat planurile celebrei prezentatoare la noul post (Exclusiv)
Anca Serea

„Nu am mai fost până acum, dar mai mult ca sigur că ne vom duce”

Ofertele de transfer nu au întârziat să apară. Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat că Anca Serea a fost curtată de Antena 1 și PRO TV. Ea a refuzat Antena 1 și se află, în prezent, în tratative avansate să revină la Pro TV, post la care a mai lucrat, ultima oară ea având o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Anca Serea nu ne-a ascuns faptul că este foarte posibilă să se întoarcă chiar acolo de unde a plecat și să aibă aceeași rubrică.

Vedeta pregătește o surpriză pe cinste fiului său cel mare care, la finalul acestei luni, va schimba prefixul, împlinind 20 de ani. Aflat la studii în Olanda, Anca Serea nu l-a vizitat până acum, din cauza fobiei de avion pe care o are de câțiva ani.

„Vrem să mergem toți cu trenul, la el, în Olanda, ca să-i facem o surpriză. Nu am mai fost până acum, dar mai mult ca sigur că ne vom duce”, ne-a spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...