EXCLUSIV

Schimbări majore pentru Anca Serea. Ce se va întâmpla cu noul său proiect, după ce a renunțat la știrile sportive de la Prima TV. „E foarte greu”. Interviu EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 07.02.2022, 16:36

Anca Serea are parte numai de schimbări importante în acest început de an. Vedeta TV se va muta în casă nouă, va avea o altă emisiune la Prima TV și și-a rezolvat, se pare, problema de sănătate pe care o are, încă de la 19 ani, după ce a început acupunctura, la un centru medical de specialitate.

„Nu voi mai prezenta știrile sportive”

Anca Serea a confirmat pentru impact.ro faptul că nu va mai prezenta știrile sportive de la Focus, de sâmbătă și duminică. Momentan, locul acesteia a fost luat de Maria Iordănescu și Marina Nițoiu, care au preluat și sarcinile brunetei.

Soția lui Adi Sînă a fost cea care și-a dorit această schimbare, acceptată de conducerea postului, care i-a oferit însă o altă colaborare, mai precis o emisiune tv, „Supernanny”. Pe de o parte, Ancăi Serea îi surâde ideea, mai ales că e mamă a șase copii, doar că show-ul respectiv are și un inconvenient.

„Da, e adevărat, nu voi mai prezenta știrile sportive. Eu am renunțat, nu m-a dat nimeni afară. Voi avea un proiect nou, dar nu știu dacă-l voi putea face, pentru că presupune să fiu mult plecată de acasă, iar eu nu-mi pot permite, că avem copii”, ne-a declarat vedeta tv evitând să menționeze numele noii emisiuni.

Aceasta nu ne-a ascuns nici faptul că tot din respectivul motiv a refuzat și reality show-uri de maximă audiență, precum Asia Express sau Survivor.

Anca Serea prezenta jurnalul sportiv de aproximativ un an de zile. De asemenea, în trecut, bruneta a mai colaborat, cu Prima TV, tot la știrile sportive, timp de mai bine de trei ani.

anca serea
Anca Serea

Se mută în casă nouă

După ani de zile în care a stat împreună cu numeroasa sa familie, cu chirie, Anca Serea se va muta în casa ei, proprietate personală.

„Vom sta în același cartier ca și până acum (n.r. Pipera), dar de data asta ne vom muta în casa noastră. Mai avem foarte puțin până când va fi gata. Avem nevoie de spațiu, copiii au crescut”, ne-a mai spus vedeta tv.

Deși vila în care Anca și Adi Sînă vor locui este una spațioasă, cu o grădină superbă, copiii nu vor avea însă fiecare, camera lui. „Ei vor sta la mansardă. Sunt foarte entuziasmați, abia așteaptă să se mute”, a completat prezentatoarea.

S-a pus pe picioare făcând acupunctură

Mult timp, Anca Serea s-a confruntat cu o problemă de sănătate căreia nu-i găsea tratamentul potrivit. Din cauza unei anemii, pe care o are de la 19 ani, bruneta a ajuns nu de puține ori la spital iar, la un moment dat, întrucât se simțea foarte rău, a intenționat chiar să-și scrie și testamentul. În prezent însă, potrivit propriilor mărturisiri, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit vizibil.

„Asta e cea mai mare realizare, faptul că toți suntem sănătoși. Și eu sunt bine, chiar acum m-am întors de la ședința de acupunctură. Am apelat la aceasta din luna decembrie, la recomandarea unei prietene și totul merge foarte bine. Am crezut tot timpul în acupunctură”, a completat vedeta.

Motivul pentru care nu-și poate vizita fiul cel mare în Olanda

Anca s-a despărțit, de curând, de fiul său cel mare și deja îi duce dorul.

„S-a întors la studii, în Olanda”, ne-a mai spus aceasta.

Vedeta a adăugat că nu poate merge să-și viziteze fiul din cauza fobiei de avioane, pe care o are de câțiva ani.

Urmăriți Impact.ro și pe