A pus bicarbonat peste frunzele de dafin fierte în apă. Motivul te va uimi, fără îndoială. E cel mai mare truc din gospodărie

Badea Violeta 05.01.2022, 09:19
A pus bicarbonat peste frunzele de dafin fierte în apă. Motivul te va uimi, fără îndoială. E cel mai mare truc din gospodărie

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient nelipsit în gospodărie. În ciuda prețului redus, acesta are o lista impresionantă de beneficii. Bicarbonatul de sodiu este foarte des folosit în arta gastronomiei, este recomandat în multe tratamente de înfrumusețare, dar este util și în treburile casnice. Iată de ce este bine să pui acest ingredient peste frunzele de dafin fierte în apă!

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu peste frunzele de dafin fierte în apă

Bicarbonatul de sodiu poate fi aliatul tău în gospodărie și nu numai. Acest ingredient magic este recomandat pentru prepararea anumitor mâncăruri, pentru îngrijirea casei, dar și în multe tratamente de îngrijire corporală.

Mai mult decât atât pulberea-minune are efecte spectaculoase și pentru haine. Iată ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu peste frunzele de dafin fierte în apă.

Așa cum știi deja, hainele tale preferate își pot pierde culoarea în timp. Tocmai din acest motiv, multe persoane au tendința de a le arunca. Din fericire, specialiștii au descoperit un truc genial care este la îndemâna oricui.

Astfel, culoarea hainelor poate fi adusă înapoi cu ajutorul a doua ingrediente. Aşa cum probabil ai ghicit deja este vorba de bicarbonatul de sodiu și de frunzele de dafin.

Cum readuci culoarea hainelor tale preferate
Cum readuci culoarea hainelor tale preferate

Bicarbonatul de sodiu și frunzele de dafin readuc culoarea hainelor decolorate

Iată ce trebuie să faci, pas cu pas, pentru a readuce culoarea hainelor decolorate. Acestea își vor recăpăta aspectul de nou și le vei putea purta din nou cu cea mai mare plăcere.

Tot ceea ce trebuie să faci este să iei o oală de dimensiuni medii în care să pui apă, o mână de foi de dafin și bicarbonat de sodiu.

Lași totul să fiarbă, apoi torni conținutul într-un lighean curat și înmoi haina decolorată. O lași să stea în apa aceea timp de 24 de ore.

Ulterior, haina se scoate din acest conținut și se spală cum o faci de obicei. După ce aceasta se va usca, vei observa că și-a recuperat culoarea pe care o avea atunci când ai cumpărat-o.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...