Războinica Daria Chiper, ipostaze de infarct înainte de Survivor. Frumoasa baschetbalistă și-a etalat formele într-o ședință foto fără inhibiții. Galerie foto

Stan Filon, Ana Chivu 13.01.2023, 17:16

Daria Chiper, ipostaze de infarct înainte de Survivor! Frumoasa războinică are 21 de ani și este baschetbalistă. Face sport de performanță, iar asta se vede cu ochiul liber. Are un trup fără cusur și și-a înnebunit pur și simplu fanii cu ultimele fotografii.

Războinica Daria Chiper, ipostaze de infarct înainte de Survivor

Baschetbalista Daria Chiper este una dintre cele mai frumoase participante la emisiunea Survivor. Sportiva s-a făcut remarcată în primul rând cu atuurile sale fizice. Cu picioarele sale lungi și trupul antrenat pe terenul de baschet, atrage toate privirile, pe unde se duce.

Frumoasa sportivă a realizat o ședință foto de infarct, chiar înainte de a pleca în Republica Dominicană, la emisiunea fenomen Survivor. Urmăritorii de pe Instagram au apreciat fotografiile incitante la adevărata lor valoare. Daria a pozat în bikini pe zăpadă, înainte de a pleca în însorita Republică Dominicană.

Razboinica Daria Chiper, ipostaze de infarct inainte de Survivor
Razboinica Daria Chiper, ipostaze de infarct inainte de Survivor

Probleme vestimentare la Survivor

Concurenta din echipa Războinicilor a reușit deja să atragă atenția telespectatorilor, mai ales după ce în timpul jocului a renunțat la sutien în fața colegilor, spre extazul tuturor telespectatorilor. Nu a fost chiar din proprie inițiativă, ci sutienul acesteia a cedat și s-a rupt. Sportivă de performanță, Daria nu s-a lăsat învinsă de această problemă vestimentară, ci a continuat proba încercând să își acopere sânii. „Lasă, Daria, sutienul, lasă-l”, i-a strigat Alin Chirilă, când a văzut că Războinica se mișcă foarte greu pe traseu.

Iată cum se descria Daria înainte de plecarea în Republica Dominicană. Atunci am aflat ce o motivează, ce o sperie, dar și despre ce îi va lipsi cel mai mult pe parcursul competiției.

„Foamea, maxim! N-am alte probleme, nu sunt pretențioasă.. Dacă mi-e foame, e jale! Nu am frici majore, iar dacă am, trec peste. Mi-e frică să nu dezamăgesc persoanele importante pentru mine. Pe fizic m-am bazat până acum și nu cred că mă va lăsa în competiție, dar cu toate astea, psihicul a fost mereu punctul meu forte”, a declarat Daria.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...