A plecat de la Survivor România și acum ajunge vedetă TV. ”Femeia trebuie să zâmbească și la cratiță”

Stan Filon, George Capoeanu 30.06.2021, 20:33
A plecat de la Survivor România și acum ajunge vedetă TV. ”Femeia trebuie să zâmbească și la cratiță”

După succesul pe care l-a înregistrat la emisiunea fenomen Survior România, patronii turci i-au oferit un post frumoasei mulatre Majda Aboulumosha. Aceasta nu a ezitat și a spus imediat DA, mai ales că emisiunea sa este clădită pe un hobby de-al său.

A plecat de la Survivor România și acum ajunge vedetă TV: Majda Aboulumosha

Așadar, Majda Aboulumosha va prezenta la Kanal D o rubrică culinară. ”Găteşte cu Majda” va avea startul pe data de 1 iulie și o vom putea vedea pe frumoasa mulatră în fiecare joi, în cadrul Ştirilor Kanal D, de la ora 12:00. Calitățile sale culinare au putut fi văzute chiar și în sezonul 2 din Survivor România,unde acasta strângea în jurul mesei colegii de concurs, chiar dacă resursele erau foarte puține în Republica Dominicană.

Majda Aboulumosha va arăta tuturor femeilor din România că pot fi active, pot avea o carieră, dar pot să strălucească și în bucătărie. Vedeta va prezenta rețete simple foarte gustoase și foarte ușor de făcut, excelente pentru femeile de carieră care au și familii numeroase acasă. În plus, mulatra spune că va prezenta rețete sănătoase și testate chiar de ea.

Majda Aboulumosha a plecat de la Survivor Romania si acum ajunge vedeta TV
Majda Aboulumosha a plecat de la Survivor Romania si acum ajunge vedeta TV

”Să nu uite niciodată că e specială când zâmbește”

”Întotdeauna mi-a plăcut să gătesc, aşa că am îmbrăţişat cu bucurie propunerea de a prezenta această rubrică şi de a le oferi telespectatorilor reţete verificate chiar de mine, uşor de preparat şi, în acelaşi timp, sănătoase şi delicioase. Mă bucur că pot fi astfel de folos femeilor care sunt mereu pe fugă şi care nu prea mai au timp de gătit. Cred că atunci când prepari ceva pentru oamenii dragi, adunci în jurul tău multe zâmbete. Îmi doresc ca ea, femeia, să nu uite niciodată că e specială când zâmbeşte, chiar şi atunci când e la cratiţă”, spune Majda.

Majda Aboulumosha are 33 de ani și s-a născut în Ploiești. Mama sa este româncă, iar tatăl de origine libaneză. Majda și-a făcut apariția în televiziune încă de la vârsta de 12 ani, când a prezentat moda. A participat la emisiunea concurs În al 9-lea cer, la Acasa Tv, iar apoi a fost distribuită în mai multe telenovele românești. Majda a fost colegă de platou cu Cristi Brancu, la Agenția VIP, timp de 2 ani. De asemenea, a prezentat Showbiz Report, alături de Andrei Ștefănescu, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...