Majda Aboulumosha s-a operat recent. Ce a pățit focoasă brunetă și cum i-a afectat asta afacerea: „A trebuit să pun laboratorul cu prăjituri pe pauză”

Andreea Bisinicu 02.11.2020, 15:45
Majda Aboulumosha s-a operat recent. Ce a pățit focoasă brunetă și cum i-a afectat asta afacerea: „A trebuit să pun laboratorul cu prăjituri pe pauză”

Majda Aboulumosha s-a operat recent. Ce a pățit focoasă brunetă și cum i-a afectat asta afacerea. „A trebuit să pun laboratorul cu prăjituri pe pauză”. Ce s-a întâmplat și cum se simte acum.

Majda Aboulumosha s-a operat recent. Ce a pățit focoasă brunetă

Pentru Majda Aboulumosha, anul 2020 a fost unul pe care nu-l va uita niciodată. Fosta actriță din „Regina” și „Iubire și onoare” a avut un an plin pe toate planurile. Bruneta și-a făcut o operație la sâni, a renunțat la colaborarea cu Antena Stars și se ocupă, în continuare, de afacerea ei cu prăjituri.

Într-un interviu acordat celor de la Click!, Majda a vorbit despre operația de la sâni și cum i-a afectat afacerea:

„M-am operat în urmă cu 2 săptămâni și mă simt foarte bine. Eu m-am simțit bine încă după a 2-a zi, am ales o clinică din Turcia, în care am mare încredere, atât în ea cât și în Ensar Duman (n.r. reprezentantul clinii în România). Momentan nu am voie să fac efort, încă o lună de acum înainte și recunosc că îmi e foarte greu, eu fiind o persoană foarte activă. A trebuit să pun și laboratorul cu prăjituri un pic pe pauză, având în vedere că îmi e un pic mai greu să le fac acum. Dar tot fac, mai puțin, dar fac (zâmbește).”, a declarat frumoasa brunetă.

Cum se simte Majda Aboulumosha dupa operatia la sani
Cum se simte Majda Aboulumosha dupa operatia la sani

Cel mai important eveniment din acest an s-a petrecut în weekendul trecut. Vedeta și iubitul ei, Mihai Ștefan, au sărbătorit 3 ani de relație și au dat o fugă la Poiana Brașov, pentru o escapadă romantică în doi. Majda Aboulumosha a declarat că este foarte fericită cu bărbatul care îi este partener de viață, însă nu se grăbește cu planurile de nuntă.

„Ce căsătorie? Nu vezi că toată lumea amână, cine știe pentru ce perioadă!”, a spun frumoasa actriță pentru click.ro

A fost abandonată de tatăl ei, când era copil. Acum, vedeta își crește singura fetița de opt ani

Majda Aboulumosha nu a avut o viață ușoară. Fosta actriță de la Acasa TV a avut o copilărie grea. Tatăl ei a părăsit-o când avea doar un an, iar destinul a făcut ca cei doi să se reîntâlnească, după 25 ani.

Majda Aboulumosha este foarte mandra de fetita ei de opt ani
Majda Aboulumosha este foarte mandra de fetita ei de opt ani

Și-a promis ca atunci când va avea copii, va face tot ce îi stă în putință pentru a-i oferi căminul pe care și l-ar fi dorit și ea. S-a căsătorit cu artistul J. Yolo, dar a divorțat după câțiva ani. Cei doi au, împreună, o fetiță pe nume Jacqueline, în vârstă de opt ani. Chiar dacă vedeta își crește singură fetița, nu se plânge și poartă zâmbetul pe buze.

„Jacqueline crește, spune că suntem cele mai bune prietene. Școala online a fost o noutate pentru toți părințîi, dar și pentru copii. Sincer, nu-mi place că trebuie să facă cursurile online, pentru că eu țin foarte mult să relaționeze și să interacționeze fizic, dar trebuie să ne adaptăm pentru sănătatea noastră.”, a declarat frumoasa vedetă.

Urmăriți Impact.ro și pe