A murit lovit de fulger! Tragedie pentru un campion

Rădulescu Valentin 09.06.2020, 18:09

Lumea pescuitului sportiv este acum în doliu după ce un mare campion s-a stins din viață. În ziua de luni Gianni Rizzo a fost lovit mortal de un fulger, iar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Un mare campion a murit lovit de fulger!

Gianni Rizzo, campion la pescuitul sportiv, s-a stins din viață la vârsta de doar 36 de ani. Italianul se afla luni la bordul unei bărci cu motor pe Lacul Bolsena, din localitatea Gradoli, alături de un prieten în vârstă de 39 de ani. În jurul orei 16:30 cei doi au fost loviți de un fulger puternic. La fața locului au intervenit medicii, pompierii, carabinierii și chiar și un elicopter. Din păcate viața campionului Gianni Rizzo nu a mai putut fi salvată, informează roma.corriere.it.

După evenimentul nefericit s-a constatat decesul lui Gianni. Amicul cu care se afla în barcă a reușit însă să scape. Dar din cauza loviturii puternice de fulger acesta a fost dus la spital în stare de șoc. În cariera sa, Gianni Rizzo a câștigat numeroase trofee naționale și internaționale. Campionul și-a lăsat în urmă soția pe nume Claudia Carbonin, o femeie mai tânără cu patru ani decât el.

A murit lovit de fulger! Tragedie pentru un campion
A murit lovit de fulger! Tragedie pentru un campion

Lumea pescuitului sportiv este în doliu

După ce s-a confirmat decesul sportivului, mai multe mesaje de condoleanțe au apărut pe pagina sa personală de Facebook. Fanii susțin că a fost un om extraordinar și nu merita o asemenea moarte. Gianni și-a început cariera de tânăr, încă din anul 2001 a participat la evenimente naționale și internaționale, obținând mai multe plecări înafară. Totodată, Gianni Rizzo a reușit să își transforme pasiunea pentru pescuit și într-o profesie. Acesta a lucrat ca antreprenor la compania T3 Distribution, o firmă care importă echipamente de pescuit. Trupul campionului a fost returnat de curând familiei pentru înmormântare.

„Un punct de referință pentru mulți, o persoană de aur, un prieten mereu prezent”. „Cei care nu te-au cunoscut personal nu știu ce le-a lipsit”, sunt unele din mesajele fanilor.

Urmăriți Impact.ro și pe