Tragedie fără margini în fotbalul românesc! Un tânăr de 19 ani a murit

Andrei Cezar 08.06.2020, 17:16

Destin tragic pentru un tânăr fotbalist român. Viața lui Daniel Manolea s-a terminat brusc, în urma unui grav accident rutier petrecut în județul Teleorman. De vină ar fi fost un șofer care nu s-a asigurat și a depășit coloana de mașini în care se afla, intrând frontal în autoutilitara în care se afla tânărul și cu tatăl lui. În total trei oameni au decedat, iar tatăl băiatului a fost grav rănit.

Tânărul fotbalist omorât de gestul inconștient al unui șofer

Avea toată viața în față și o sumedenie de planuri pe care abia aștepta să le ducă la bun sfârșit. Daniel Manolea era în ultimul an la Liceul cu Program Sportiv Suceava și urma să susțină examenul de Bacalaureat. În același timp făcea parte din echipa de fotbal a școlii, fiind unul dintre cei mai talentați jucători.

Fotbalul era pasiunea vieții sale și voia să ajungă cât mai sus. Imediat după ce ar fi absolvit examentul urma să evolueze la echipa de liga a III-a Șomuz Fălticeni, potrivit Cancan.

În ziua de sâmbătă, însă, viața lui Daniel avea să se sfârșească brusc. La fel și viața altor două persoane. Totul după ce un șofer ar fi depășit coloana de mașini în care se afla, pe drumul european E70, în județul Teleorman. Conducătorul auto nu s-a asigurat și a intrat frontal în autoutilitara condusă de tatăl lui Daniel, în accident fiind implicată și o altă mașină.

Impactul a fost deosebit de violent, iar dubița a fost proiectată în afara carosabilului.

La fața locului au sosit mai multe echjipaje de salvatori și polițiști. Din păcate însă, eforturile medicilor nu au mai contat, iar trei persoane au murit în urma rănilor deosebit de grave. Totuși, tatăl tânărului a scăpat cu viață, fiind transportat de urgența la spital.

Tragedie fără margini în fotbalul românesc! Un tânăr de 19 ani a murit
Tragedie fără margini în fotbalul românesc! Un tânăr de 19 ani a murit

Mesaje emoționante din partea profesorilor lui Daniel

Imediat după tragedie, pagina de Facebook a elevului de clasa a 12-a a fost inundată de mesaje emoționante, unul dintre ele fiind din partea conducerii liceului liceului.

„Conducerea Liceului cu Program Sportiv, cadrele didactice și personalul auxiliar transmite sincere condoleanțe familiei elevului Manolea Daniel care s-a stins din viață în urma unui tragic accident de circulație. Catedra de fotbal a hotărât ca tricoul roșu cu numărul 4 să nu fie folosit în cadrul echipei LPS Suceava, pe parcursul ediției următoare a campionatului ligii a IV-a, în semn de omagiu și respect pentru sportivul Manolea Daniel.”, se arată în mesaj.

Un alt mesaj plin de durere a fost transmis de unul dintre profesorii apropiați ai băiatului.

„Rămâi fără cuvinte la aflarea unei vești atât de triste. Un tânăr, căruia moartea i-a frânt aripile. Avea toată viața înainte, un copil minune, în putere de care ne vom aminti la fiecare sfârșit de an școlar. Daniel, vei rămâne mereu în memoria noastră”, a scris profesorul Ovidiu Murariu.

Urmăriți Impact.ro și pe