A fost la Survivor România și și-a făcut iubită. Concurentul a spulberat misterul ”A fost lângă mine la greu”

Ana Anitoiu, Ioana Nechifor 30.05.2021, 10:47

Un fost concurent de la Survivor România a spulberat misterul și a dezvăluit că și-a făcut iubită. Tânărul a spus că femeia care a apărut în viața lui i-a fost alături la greu și a enumerat calitățile cu ajutorul cărora ea l-a cucerit, dincolo de frumusețe.

Un fost concurent de la Survivor România și-a făcut iubită

După întoarcerea din Republica Dominicană, unul dintre cei mai atrăgători concurenți de la Survivor România, Lucian Barbu, și-a făcut iubită. Femeia care l-a cucerit i-a fost alături prin momentele dificile ce au urmat pentru el după ce a părăsit show-ul de la Kanal D, din cauza unei accidentări.

”Legat de viața mea personală mereu am fost foarte… rezervat. Vă pot spune doar că, după o perioadă de 9 luni de singurătate, a apărut recent, după accidentare, cineva în viața mea care a fost lângă mine în toate momentele grele și căreia nici în prezent nu știu cum să îi mulțumesc pentru tot ce a făcut și face pentru mine. Ei bine, ea mi-a fost alături când cerul era negru și când simțeam că nu am pe nimeni”, a spus Lucian Barbu, pentru viva.ro.

A fost la Survivor Romania si si-a facut iubita. Concurentul a spulberat misterul
Lucian Barbu la Survivor Romania

Fostul concurent de la Survivor România, despre calitățile cu care l-a cucerit iubita lui

De asemenea, Lucian Barbu a dezvăluit cu ce calități l-a cucerit iubita lui. Sportivul a lăsat să se înțeleagă că lucrurile sunt destul de serioase între el și femeia care a apărut în viața lui după experiența Survivor România.

”Calitățile pe care le-am căutat s-au schimbat odată cu vârsta, am încetat să mai gândesc cu instinctul și pornirile și am devenit mai cerebral. Nu e ușor să fac un top, dar aparte de atracție și chimie îmi doresc foarte mult înțelepciune, compasiune, calm, umor, gingășie, o atingere caldă și din suflet și susținere în tot ce fac. Chiar dacă dau din casă pot spune că le-am cam găsit”, a spus Lucian Barbu.

Fostul concurent de la Survivor România, despre familia lui

Totodată, Lucian Barbu a spus că are o legătură specială cu familia lui. În perioada pe care a petrecut-o în Republica Dominicană, în competiția Survivor România difuzată de Kanal D, fostul concurent le-a dus dorul părinților săi, precum și fratelui său. Vezi AICI ce face acum primul câștigător Survivor!

”Eu și părinții mei avem cordonul ombilical încă netăiat și nu mi-e rușine să recunosc acest lucru, îi iubesc enorm și am o sensibilitate aparte când vine vorba de ei”, a mai spus fostul concurent de la Survivor România.