A fost anunțat noul buget al lui Dinamo în acest sezon. Fanii sunt încântați

Marian Cărăvan 27.08.2020, 10:22
A fost anunțat noul buget al lui Dinamo în acest sezon. Fanii sunt încântați

Noul antrenor al „câinilor” este, din această săptămână, Cosmin Contra. Tehnicianul a anunțat deja noul buget al lui Dinamo, dar și obiectivul pentru noul sezon.

A fost anunțat noul buget al lui Dinamo

Cosmin Contra revine la Dinamo și va fi antrenorul lui Dinamo în următoarele două sezoane. Cel puțin asta este intenția de moment. Fostul selecționer, care va conduce joi primul antrenament, a vorbit despre proiectul spaniolilor care au preluat-o pe Dinamo și a dezvăluit și ce buget va avea echipa din Ștefan cel Mare. E unul la care nici fanii nu visau.

„În primul rând sunt antrenor, nu manager. Cunoscând însă problemele de aici, sfaturile mele sunt luate în considerare. Bugetul e destul de mare, mare. Din ce știu eu, își doresc un buget de 10 milioane de euro în primul an. Nu știu dacă e un buget de titlu.

Avem nevoie de multe întăriri. Suntem în discuții avansate cu foarte mulți jucători, nu vreau să dau nume, nu e corect, dar sunt cel puțin 10-15 jucători cu care vorbim”, a declarat Cosmin Contra, la Digi Sport.

Obiectivul în noul sezon nu poate fi decât accederea în play-off, pentru ca Dinamo să nu mai ajungă să tremure pentru menținerea în Liga 1.

„Stabilitate financiară vom avea, investiții importante vor fi și la nivel de echipă, dar și la nivel de infrastructură. Cerințele sunt mari la Dinamo. Unicul nostru obiectiv e intrarea în play-off”, a mai spus noul antrenor al lui Dinamo.

Cosmin Contra conduce azi primul antrenament al lui Dinamo

Noul antrenor principal Cosmin Contra va conduce joi, 27 august 2020 (ora 18:00), la Săftica, prima ședință de pregătire în noul mandat pe banca tehnică a dinamoviștilor.

Tehnicianul dinamovist și-a ales staff-ul pentru acest sezon competițional, format din Ionel Tersinio Gane (antrenor secund), Javi Reyes (preparator fizic) și Leo Fuentes Martínez (antrenor portari).

Programate în cantonamentul de la Săftica, antrenamentele sunt închise presei, accesul reprezentanților mass-media fiind restricționat conform reglementărilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19, informează Dinamo.

Fostul selecționer al primei reprezentative a României a mai antrenat Dinamo în urmă cu trei ani, între 16 februarie și 18 septembrie 2017, când a calificat echipa în play-off-ul Ligii 1, a luptat pentru titlul de campion până în ultima etapă de campionat și a câștigat Cupa Ligii, ultimul trofeu din palmaresul clubului din Ștefan cel Mare.

Urmăriți Impact.ro și pe