FOTO EXCLUSIV

Cum a ajuns să se ”distreze” Oana Lis atunci când scapă de Viorel. Unde a fost surprinsă soția fostului primar

Nicu Stan, Diana Dumitrache 26.04.2021, 12:49

Cum a ajuns să se ”distreze” Oana Lis atunci când scapă de Viorel. Unde a fost surprinsă soția fostului primar, citiți în rândurile de mai jos.

Oana Lis, surprinsă prin București. A poposit într-o cafenea de fiție, însă nu a rămas acolo. Unde s-a retras soția lui Viorel Lis

Cum a ajuns să se ”distreze” Oana Lis atunci când scapă de Viorel. Este incredibil unde a fost surprinsă soția fostului primar în plină pandemie de coronavirus.

Mai tânăra soției a fostului Primar al Capitalei, Viorel Lis, a fost surprinsă parcând mașina în fața unei cafenele de fițe din zona Beller. Însă, surpriză mare, Oana Lis și-a luat cafeaua la pachet și a plecat în parcul Floreasca.

Oana Lis, surprinsa foarte ingandurata
Oana Lis, surprinsa foarte ingandurata

Oana Lis, îngândurată de problemele de acasă?

Vedeta, singură și destul de ingândurată a căutat un loc pe o bancă cât mai mai ferit de ochii trecătorilor și de forfota din parc și a stat acolo preț de o oră, doar cu gândurile ei.

Se cunoaște faptul că Oana Lis este trup și suflet alături de Viorel Lis, care traversează o perioadă plină de probleme de sănătate. Fostul primar al Capitalei are o semipareză care îl pune în dificultate atunci când merge inclusiv prin casă.

Viorel Lis a tot amânat operația la coloană din cauza pandemiei

În afară de asta, Viorel Lis ar trebui să se și opereze. Viorel Lis tot amână operația pe care ar trebui să o facă la coloana vertebrală din cauza pandemiei de coronavirus.

De asemenea, problemele de sănătate ale lui Viorel Lis s-au acutizat din cauza diabetului de care acesta suferă de mai mulți ani, fiindu-i afectați nervii, din cauza cărora au apărut, probabil, problemele de deplasare.

Oana Lis este ajutată de prieteni

Astfel, este de înțeles de ce Oana Lis a vrut să fie singură în parc, pentru a mai uita de belelele de acasă.

De altfel, Oana Lis a și spus că este ajutată de prieteni, atunci când ea simte că nu mai poate. Probabil că așa s-a și întâmplat când a ieșit în parc să își mai pună ordine în gânduri, un pic mai departe de fostul primar.

Cum se descurcă Oana cu Viorel Lis

”Mă descurc. De la 1 la 10 să zic că sunt pe la 7 ca stare de bine, cum să și fii în perioada asta? Nevoia te învață să te descurci. Mai am și prieteni care vin la noi.

Nu e ceva atât de grav. Diabeticii au probleme mereu. Unii cu circulația periferică. Efectele după un anumit timp pot fi de două feluri: ulcerații sau afectarea nervilor. Lui Viorel îi sunt afectați nervii”, a spus Oana Lis, potrivit fanatik.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe