EXCLUSIV

Cristina Bălan trece prin momente de cumpănă. Ce se întâmplă cu artista la 6 ani de când a câștigat Vocea României de la Pro TV. EXCLUSIV

Oana Pascaru 05.08.2021, 15:46
Cristina Bălan trece prin momente de cumpănă. Ce se întâmplă cu artista la 6 ani de când a câștigat Vocea României de la Pro TV. EXCLUSIV

Doar Cristina Bălan, câștigătoarea de la “Vocea României”, din 2015, știe ce este în sufletul său în aceste momente când își vede cei doi copilași prin spitale și ajunși pe mâna medicilor. Asta din cauză că micuții săi, Matei și Toma, în vârstă de opt anișori, au fost diagnosticați, încă de la naștere ca având sindromul Down. Contactat de reporterii Impact.ro, soțul artistei ne-a mărturisit în exclusivitate prin ce clipe dificile trec în ultima perioadă.

Cristina Bălan, câștigătoarea de la “Vocea României”, trece prin momente de cumpănă. Drama unei mame!

Gabriel și Cristina Bălan s-au căsătorit în 2012 iar la un an distanță au devenit părinții a doi copilași gemeni care au fost diagnosticați la naștere cu sindromul Down. De atunci, viața lor s-a schimbat radical. Asta din cauză că cei apropiați s-au depărtat de ei, iar problema banilor și a timpului liber a devenit pentru ei un lux.

Merg cu cei mici la terapii, merg și la kineto, la o clinică din București, nu apuc nici să vorbesc la un telefon. Programul pentru terapie este de luni până joi, ceea ce înseamnă că în zilele respective noi suntem cam blocați, nu putem face mare lucru pe lângă. Însă, în acel scurt timp cât a rămas, foarte, foarte restrâns, încercăm să mai facem câte una, câte alta. De exemplu, în ultima lună am fost mai mult singur cu ei la terapii ca să poată rămâne Cristina singură, să mai facă și ea câte ceva prin casă, lucruri pe care nu le-am putea bifa neam când sunt și ei acasă. Plus că unul dintre pici are de două zile febră, de când ne-am întors de la terapii, a și vomitat. În continuare cu are temperatură, ne-a declarat Gabriel, soțul câștigătoarei de la “Vocea României” de acum șase ani.

Cristina Bălan trece prin momente de cumpănă la 6 ani de când a câștigat Vocea României
Cristina Bălan, alături de cei doi copilași

Marginalizați de oameni

De asemenea, partenerul de viață al Cristinei Bălan, ne mai mărturisea, în urmă cu câteva luni, cum cei apropiați i-au „abandonat” dar și cât de mult i-a afectat pandemia:

Această perioadă nu este diferită. Trăim o perioadă în care mulți muncesc doar ca să supraviețuiască și, cam atât. Pentru noi, în ultimii ani, tot timpul a fost o pandemie. După ce au apărut copiii am văzut cum mulți oameni apropiați nouă au dispărut în secunda doi, de lângă noi. Copiii sunt foarte bine acum, a durat ceva timp până să le găsim o grădiniță, unde să se acomodeze. Ne-a fost mai greu să îi integrăm la o grădiniță, într-un colectiv, dar am reușit și acum este bine. Merg de la ora 8.00 la 12.00 la grădiniță, îi luăm de fiecare dată și asta ne bucură mult. Oamenii se tem de ce nu cunosc! Foarte mulți asociază sindromul Down cu alte lucruri, pentru că nu cunosc. În ultima perioadă, la grădiniță, au făcut diferite joculețe, și fiecare coleg trebuia să spună ce diferențe sunt între ei, iar colegii de grupă au spus ba ca el e blond și altu-i brunet, ba că este mai înalt decât el și m-am bucurat foarte mult că s-au integrat și nu se văd diferențele între ei și copilașii noștri.

Cristina Bălan trece prin momente de cumpănă la 6 ani de când a câștigat Vocea României
Gabriel, partenerul de viață al Cristinei
Urmăriți Impact.ro și pe