A apărut escrocheria Gigi Becali. Mulți români au fost deja păcăliți cu ea. Patronul FCSB: „Cine e deștept nu e înșelat”

Anca Manolica 08.03.2023, 13:36
A apărut escrocheria Gigi Becali. Mulți români au fost deja păcăliți cu ea. Patronul FCSB: „Cine e deștept nu e înșelat”

Escrocherii la tot pasul! Un bărbat a anunțat, pe Facebook, că a început un parteneriat cu Gigi Becali și le-a propus celor care îl urmăresc să investească în criptomonede. Ce promisiuni le-a făcut acestora și cum a reacționat latifundiarul din Pipera atunci când a aflat.

Escrocheria Gigi Becali

Gigi Becali a fost mereu un personaj vocal și foarte mândru de reușitele sale. De-a lungul timpului, știm cu toții, el a ajutat extrem de multe persoane nevoiașe. De altfel, la palatul său din Aleea Alexandru este, aproape zilnic, un adevărat pelerinaj.

Această „dare de mână” îi aduce, însă, și anumite neplăceri. Recent, el a devenit ținta escrocilor de pe internet, care se folosesc de numele lui pentru a înșela oamenii.

Un român, pe nume Nicolae Remeș, se folosește de câteva zile pe Facebook și nu numai, de imaginea patronului de la FCSB, spunând că sunt asociați. Acesta își face, practic, reclamă pe spatele lui Becali și îi sfătuiește pe românii creduli să-i trimită bani, cu promisiunea că în scurt timp vor da lovitura pe plan financiar, pe piața criptomonedelor.

Numele lui Gigi Becali, folosit de escroci pentru a înșela oamenii
Numele lui Gigi Becali, folosit de escroci pentru a înșela oamenii

Cum a reacționat latifundiarul din Pipera

Gigi Becali, însă, nici nu avea habar de ceea ce se întâmplă. Contactat de Cancan.ro pentru a elucida misterul, afaceristul a negat că ar fi cerut vreodată bani oamenilor de rând, cu atât mai mult în mediul online.

„Eu nu fac așa ceva. Nu am social media, nu am Facebook, nu am Instagram. Nu mă interesează aceste lucruri pe mine. Cine este înșelat, aia e, cine este deștept, nu e înșelat. Oamenii știu că eu nu cer bani. Niciodată. Nimănui. Și la Steaua, mereu, ai mai văzut alți investitori? Nu, am fost doar eu. Păi dacă vreau eu să fac ceva, dau bani și fac. Dar nu cer”, a spus Gigi Becali.

În continuare, acesta a spus că astfel de practici nu îi sunt străine, pentru că și el a mai fost sunat de escroci. Face, însă, apel la autorități să înceapă o anchetă, iar vinovatul să fie pedepsit potrivit legii.

Citește și: Dispozitivul minune care promite să reducă facturile la curent ale românilor. Noua escrocherie face furori pe internet

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...