Alexia Eram, pictorial senzual la 20 ani! Cum s-a pozat fiica Andreei Esca. Doar Mario Fresh a mai văzut-o așa

Stan Filon 19.10.2020, 13:55

Alexia Eram nu mai este deloc copila pe care o știam cu toții, iar asta se vede cu ochiul liber, mai ales după ce a pozat provocator. Fiica Andreei Esca a realizat o ședință foto incendiară pentru revista Viva, în care își expune formele foarte bine ascunse până acum.

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a realizat un pictorial senzual la 20 ani

Alexia Eram a împlinit de curând 20 de ani și a simțit că trebuie să facă ceva special, de ziua ei. Așadar, a accepat provocarea de a poza incitant într-un pictorial de modă special! Chiar dacă a pozat pentru prima oară într-o asemenea ipostază, fiica Andreei Esca s-a descurcat perfect. Fiica Andreei Esca apare în paginile revistei într-un editorial de modă inedit și este aproape de nerecunoscut, dar foarte dezinvoltă. Alexia a slăbit vizibil și are un look extrem de sexy.

Deși abia a împlinit 20 de ani, Alexia Eram are deja o relație de lungă durată cu Mario Fresh, cei doi formând unul dintre cuplurile cele mai invidiate dar și solide din showbizul autohton. Povestea lor de dragoste a început acum 4 ani, pe când ea avea doar 16 ani și el, 17, dar a rezistat chiar și în pofida distanței, pentru că Alexia studiază la o facultate din Londra.

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a realizat un pictorial senzual la 20 ani
Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a realizat un pictorial senzual la 20 ani

Iubitul lui Alexia Eram, Mario Fresh, momente delicate în carieră

În ultimele zile, iubitul ei a trecut printr-o perioadă mai puțin plăcută. Alături de Lino Golden, a fost dat afară din  Golden Boy Society, înființată chiar de Alex Velea părintele adoptiv al acestuia. Relația dintre Mario fresh și Alex Velea s-a răcit atât de mult încât se pare că nu mai există cale de împăcare. Cel care a vorbit despre această situație a fost chiar Alex Velea.

”Una din probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri. Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society.

Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o.

Ei au niște obligații contractuale față de bine, dar de azi înainte sunt liber de contract. Băieți, să fiți fericiti, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața”, este mesajul lui Alex Velea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...