Anamaria Prodan, imagini de senzație! A încins imaginația bărbaților cu cel mai nou pictorial în care apare FOTO

Ana Anitoiu 06.10.2020, 08:39
Anamaria Prodan, imagini de senzație! A încins imaginația bărbaților cu cel mai nou pictorial în care apare FOTO

Anamaria Prodan s-a lăsat fotografiată pentru o revistă. Sexi-impresara a încins imaginația bărbaților, cu un pictorial de senzație. Ea a făcut și o dezvăluire.

Anamaria Prodan, pictorial de senzație. Ce dezvăluire a făcut

Mai exact, Anamaria Prodan a făcut un pictorial pentru revista Luxury, declarând că ea este ”luxul” și că nu o mai impresionează nimic.

Sexi-impresara a dezvăluit și ce vis și-a îndeplinit în timpul pandemiei de coronavirus (COVID-19). Se pare că a avut un mare motiv de bucurie.

”Eu sunt luxul! Trăiesc în lux, nu mă mai impresionează nimic! Pe partea de management sportiv, lucrurile au mers destul de bine. Pe perioada pandemiei mi-am îndeplinit un vis, acela de a-mi vedea copilul în fruntea unul club de fotbal, nici mai mult nici mai puțin decât FC Hermannstadt”, a spus Anamaria în interviu.

Anamaria Prodan, pictorial de senzație! A încins imaginația bărbaților cu cel mai nou pictorial în care apare FOTO

Anamaria Prodan, bijuterie cât un apartament din București

De altfel, recent, Anamaria Prodan-Reghecampf l-a șocat pe moderatorul ultimei emisiuni. Impresara a apărut în platou purtând un inel în valoare de 78.000 de euro, printre alte bijuterii scumpe.

”E un inel pe care mi l-am dorit pe ambele culori, aur galben și aur alb. În tinerețe am strâns pentru copii, acum e timpul să trăiesc eu. Absolut orice îmi place, îmi iau”, a spus Anamaria Prodan-Reghecampf.

În plus, Anamaria Prodan-Reghecampf a purtat la acea emisiune un ceas de lux, marca Audemars Piguet. Ea a dezvăluit, însă, că nu ceasurile sunt slăbiciunea ei.

”Laur are foarte multe ceasuri. Are vreo 30 de ceasuri. Îi plac ceasurile mai mult ca mașinile. Eu am chestia cu mașinile. La mine e să se vadă, pe bogăție. Și mașina trebuie să fie foarte frumoasă la mine”, a spus ea, precizând că se plimbă cu o mașină de lux și că are șofer.

Anamaria Prodan a declarat, într-o altă ocazie, că nu are intervenții estetice, ci doar tatuaje. Motivul ar fi acela că îi este frică de ace.

”Îmi e frică de ace. Nu îmi fac nimic la față. Dr Delia Thiess îmi face conturing și vitamine. Atât. Sunt fericită acum cu înfățișarea mea. Nu simt nevoia să schimb nimic. Când simt că trebuie adăugat sau scos ceva, fac instant. Trebuie tu cu tine să trăiești bine.

Nu se fac, după părerea mea, operații estetice că-ți spune unul și altul. Sau mai rău «fac și eu să arăt ca nu știu ce vedetă» – o prostie. Femeile fără personalitate vor să arate la fel că mai știu eu cine. Dacă te uiți prin cafenele, la mese, seamănă toate între ele. Habar nu ai când saluți dacă le-ai mai salutat și acum 5 minute. Penibile”, a spus impresara.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...