Cât de simplu poți să-ți găsești telefonul dacă l-ai pierdut. Aceștia sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi

Mirabela Vasile 08.10.2020, 20:28
Cât de simplu poți să-ți găsești telefonul dacă l-ai pierdut. Aceștia sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi

Cât de simplu poți să-ți găsești telefonul dacă l-ai pierdut. Cu toții știm că pierdearea telefonului este o mare bătaie de cap. Și asta nu neapărat din cauza aparatului din sine, ci din cauza datelor pe care le avem pe smartphonurile noastre. Din fericire pentru noi, lucrurile au evoluat și acum există foarte multe soluții pentru găsirea unui telefon pierdut.

Cât de simplu poți să-ți găsești telefonul dacă l-ai pierdut. Iată care sunt de fapt pașii pentru a-l identifica

Funcțiile de localizare ale telefonului se folosesc de GPS și Google Maps pentru a-ți indica pe harta locul în care ai rătăcit telefonul.

Există mai multe aplicații foarte eficiente pentru distribuirea locației. De altfel, și rețelele de socializare pot face acest lucru. Totuși, este mai ușoară și rapidă folosirea unei aplicații care are ca scop primar distribuirea locației. Aceste aplicații se pot dovedi extrem de utile și în cazul în care un telefon este furat sau pierdut.

Iata aplicatiile de care ai nevoie sa iti gasesti telefonul
Iata aplicatiile de care ai nevoie sa iti gasesti telefonul

Iată ce aplicații sunt utile pentru a-ți găsi telefonul

– KidsGuard Pro e o aplicație al cărei nume dezvăluie scopul principal. Este pentru părinții care vor să știe în permanență unde se află copiii lor. Aplicația este mult mai complxî, oferind părinților posibilitatea de a vedea apelurile, mesajele, contactele, clipurile, fotografiile și rețelele de socializare de pe telefonul copiilor. Aceasta poate fi controlată și de la distanță, pentru a face un selfie pentru a verifica faptul că telefonul este controlat, într-adevăr, de copil și că nu i-a fost furat.

– Pentru localizarea tuturor prietenilor pe hartă aplicația ideală este Find My Friends. Toți utilizatorii aplicației își pot distribui locația și pot chiar discuta în chat-ul aplicației. Fiecare utilizator va avea o iconiță diferită, astfel că este ușor să-ți identifici prietenii. Dezavantajul aplicației este dat de faptul că pot veni cereri de conectare de la persoane necunoscute. Acestea pot fi respinse, însă pot fi agasante pentru utilizatori.

– Glympse este o altă soluție. Aceasta distribuie locația având și un plus în ceea ce privește securitatea față de Find My Friends. Cu aceasta poate fi distribuit inclusiv timpul estimat pentru ajungerea la o destinație.

– Cel care are instalată aplicația Google Maps poate să distribuie locația într-un mod foarte simplu. Pentru a distribui informațiile GPS-ului către alte persoane trebuie mers la meniul de „Location Sharing” din Google Maps. Acolo sunt oferite mai multe variante de distribuire. Se poate selecta durata distribuirii informațiilor de localizare, precum și persoana sau persoanele cu care vrei să împărtășești informațiile.

Urmăriți Impact.ro și pe