Ce se întâmplă acum cu stadionul Ghencea. Fanii sunt în delir: „Momentul se apropie” VIDEO

Marian Cărăvan 22.09.2020, 13:19
Ce se întâmplă acum cu stadionul Ghencea. Fanii sunt în delir: „Momentul se apropie” VIDEO

Fanii sunt în delir la aflarea ultimelor vești legate de noul stadion Steaua. Lucrările sunt aproape de finalizare, iar momentul redării circuitului sportiv e tot mai aproape.

Ce se întâmplă acum cu noul stadion Ghencea. Fanii sunt în delir la aflarea veștii

Arena din Ghencea a devenit o adevărată bijuterie, după ce Compania Națională de Investiții a luat „sub aripa sa” acest templu al fotbalului. Intrat în proiectul de reconstrucție pentru EURO 2020, noul stadion Steaua va fi unul de senzație. Lucrările sunt aproape de finalizare, conform celui mai recent anunț făcut de CNI.

A fost montat gazonul, iar acum se fac ultimele probe la instalațiile de sonorizare și la nocturna de pe arena din Ghencea, unde marea echipă a Stelei, dar și Naționala României au cunoscut nenumărate succese, care i-au dus pe fani în extaz.

„Momentul recepției Stadionului Steaua se apropie!”, este anunțul făcut de CNI.

Noul stadion din Ghencea ar putea fi inaugurat încă din această toamnă, după cum a lăsat să se înțeleagă directorul de investiții din cadrul CNI, Adrian Cefalan.

„Stadiul fizic al lucrărilor de execuție pentru cele trei stadioane este următorul: Stadionul Steaua – 90%; Stadionul Arcul de Triumf – 90%; Stadionul Giulesti – 55%.

Contractual, termenul de finalizare pentru stadionul Steaua este luna octombrie 2020. După efectuarea recepției la terminarea lucrărilor, CNI va preda obiectivul de investiții către beneficiarul final, respectiv MApN/ CSA STEAUA Bucuresti.

Astfel, desfășurarea evenimentelor sportive va putea avea loc după preluarea obiectivului de investiții de către beneficiarul final, programarea acestor evenimente fiind în sarcina exclusivă a acestuia”, a declarat Adrian Cefalan, pentru Digi Sport.

Caracteristicile „bijuteriei” din Ghencea

*preţ: 94.672.020 milioane de euro
*capacitate: 31.254 de locuri
*suprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă
*spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)
*restaurant
*muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua
*spații VIP (loje și parcare)
*sală de forță și de recuperare
*punct medical de prim ajutor
*zona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFA
*sala de conferință
*vestiare pentru sportivi
*magazine
*spații tehnice și pentru birouri

Urmăriți Impact.ro și pe