Anda Adam are o mașină unicat în România. Ce au observat bucureștenii când au văzut-o în trafic

Rădulescu Valentin 20.09.2020, 13:14

Anda Adam pare că s-a întors la vechile obiceiuri. Vedeta se plimbă prin oraș și se bucură din plin de viața de celebritate. Chiar dacă oamenii o văd în continuare la tv, aceasta se plimbă pe străzile din Capitală cu o adevărată bijuterie. Ce au observat bucureștenii când au văzut-o în trafic pe divă? Are o mașină unică în România.

Anda Adam, surprinsă cu o mașină unică în România

Frumoasa vedetă pare că a intrat în rutina ei normală și se află printre concurenții eliminați din emisiunea ”Ferma”, difuzată pe Pro TV. Aceasta a fost surprinsă recent în oraș de fotoreporterii de la click.ro. Anda Adam nu a avut însă o apariție obișnuită, aceasta a fost văzută la volanul unui BMWi8, dar nu simplu, ci modificat de specialiști în tunning.

Vehiculul a atras toate privirile, designul său de mașină sport și culorile extravagante pe care Anda le-a pus, i-au ofticat foarte tare pe împătimiții de mașini. În timp ce telespectatorii o văd în continuare pe micile ecrane, diva se bucură din plin de viața de oraș. Oamenii o pot vedea încă la TV deoarece emisiunea a fost filmată în luna august, iar concurenții eliminați și-au reluat deja viața de zi cu zi.

Anda Adam are o mașină unicat în România. Ce au observat bucureștenii când au văzut-o în trafic
Sursă Foto: click.ro

Unde s-a dus Anda cu bolidul de 150.000 de euro?

Mașina pe care focoasa blondină o conduce în prezent este un cadou pe care și l-a făcut chiar ea de 1 Martie, cu ocazia zilei sale de naștere. Acest ”monstru” al șoselelor nu arăta așa când l-a achiziționat, dar trecut printr-o serie de transformări, a ajuns să lumineze prin străzile din București în culorile roz și mov. Bolidul este unul hibrid și costă în jur de 150.000 de euro, având la bază 374 de cai putere.

Urmărită de paparazzi, Anda Adam a fost surprinsă la sala de sport, acolo unde și-a parcat mașina și a petrecut aproximativ 3 ore, după care a plecat acasă. Acest lucru ne dezvăluie că pentru ea s-au încheiat filmările din Cocani, județul Dâmbovița.

Urmăriți Impact.ro și pe