Cine sunt concurenții din noul sezon Ferma de la Pro TV. Una dintre cele mai dorite femei din România se alătură show-ului

Elena Avramescu 07.08.2020, 17:42
Cine sunt concurenții din noul sezon Ferma de la Pro TV. Una dintre cele mai dorite femei din România se alătură show-ului

Show-ul Ferma, transmis de Pro TV, va începe cât de curând, spre bucuria telespectatorilor. După luni de așteptări, s-a anunțat cine o să participe în acest an pentru câștigarea marelui premiu de 50.000 de euro. Gazda va fi, după cum era de așteptat, Mihaela Rădulescu.

Cine sunt concurenții din noul sezon Ferma de la Pro TV

Printre dintre cei 16 concurenți care se vor bate cot la cot pentru marele premiu din acest sezon sunt: Anna Lesko, Cezar Ouatu, Octavian Ciovică și Alina Pușcău. În acest sens, Anna Lesko și Octavian Ciovică vor face parte din echipa „sătenilor”, în timp ce Alina Pușcău și Cezar Ouatu din cea a „orășenilor”.

”Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma” a spus Octavian Ciovică.

”Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele, mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini” a declarat și Cezar Ouatu.

Cine sunt concurenții din noul sezon Ferma de la Pro TV
Cine sunt concurenții din noul sezon Ferma de la Pro TV

Una dintre cele mai dorite femei din România se alătură show-ului

”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!” a spus Anna Lesko.

”Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură” a încheiat și Alina Pușcău, conform paginademedia.ro.

Acest sezon va fi prezentat tot de îndrăgita Mihaela Rădulescu, împreună cu Cristi Bozgan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...