I-au triplat salariul pentru a rămâne la Dinamo! Cine e fotbalistul care l-a impresionat pe Cosmin Contra

Marian Cărăvan 16.09.2020, 15:30
I-au triplat salariul pentru a rămâne la Dinamo! Cine e fotbalistul care l-a impresionat pe Cosmin Contra

La Dinamo lucrurile se mișcă foarte repede. Noua conducere a alb-roșilor are planuri mari și se vorbește tot mai des de un nou titlu în Ștefan cel Mare. Cu gândul la obiective, oficialii i-au triplat salariul unui jucător pentru a rămâne la Dinamo.

I-au triplat salariul unui jucător pentru a rămâne la Dinamo

Pentru Dinamo, obiectivele sunt clare. Cosmin Contra a anunțat că alb-roșii se vor bate pentru titlu și a și estimat când se va putea întâmpla asta.

„Dinamo poate, în 2-3 ani de zile, să fie o candidată serioasă la titlu. Obiectivul de acum e intrarea în play-off, iar apoi mai mult, să ne luptăm pentru cupele europene.

Cred că s-a văzut că se vrea un proiect serios aici. Sperăm ca evoluţia să fie din ce în ce mai bună”, a spus Cosmin Contra.

Între timp, cu Dinamo a semnat un jucător care a prins două meciuri în echipa mare a „câinilor”. Oficialii grupării din Ștefan cel Mare au anunțat atacantul Cătălin Măgureanu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2023-2024.

Născut pe 5 iunie 2000, Cătălin Măgureanu este de la 12 ani la Academia Dinamo. A jucat pentru toate grupele de juniori ale clubului și a debutat în urmă cu patru ani pentru Dinamo 2 în Liga 3. După ce a fost împrumutat la Dunărea Călărași și CS Afumați, din această vară face parte din lotul primei echipe, prinzând și două meciuri. A debutat cu Chindia, intrând în minutul 76, iar în meciul cu FC Botoșani a fost titular. După meciul cu FC Botoșani, antrenorul Cosmin Contra a spus că atacantului i s-a triplat contractul.

„Toate contractele de la Dinamo vor fi mărite. Și Măgureanu a semnat un nou contract, mai mult i s-a triplat contractul pe care îl avea”, a spus Contra.

Cătălin Măgureanu a semnat cu Dinamo un contract valabil până în 2024

Dinamo a achiziționat un portar spaniol, de 37 de ani

Dinamo l-a prezentat oficial pe René Román Hinojo, portar născut pe 15 decembrie 1983, la Cadiz, și care va fi rezerva lui Tomas Mejias la alb-roșii.

„Portarul spaniol René Román Hinojo a efectuat vizita medicală efectuată la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a semnat un contract cu clubul Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado.

Sub contract cu UD Almería (Segunda Division), din vara anului 2017 până la începutul acestei luni, René Román Hinojo a evoluat în carieră pentru 12 echipe din campionatul spaniol: Arcos, Portuense, Betis B, Estepona, Cacereño, Cartagena, Barakaldo, Real Jaén, Llagostera, Girona, Almería și Ponferradina.

31 de meciuri a apărat René Román Hinojo în sezonul 2019-2020.
René Román Hinojo a adunat 15 jocuri în Segunda Division și unul în Cupa Spaniei pentru UD Almería și 15 partide pentru SD Ponferradina, în a doua ligă a Spaniei”, a anunțat Dinamo.

Urmăriți Impact.ro și pe