Transfer ciudat la Dinamo. Jucătorul de 35 de ani care e pe cale să se întoarcă la cererea lui Contra

Marian Cărăvan 28.08.2020, 10:36
Transfer ciudat la Dinamo. Jucătorul de 35 de ani care e pe cale să se întoarcă la cererea lui Contra

Cosmin Contra și-a luat rolul în serios la Dinamo. A condus deja un prim antrenament, iar acum se preocupă și de transferuri. La cererea noului antrenor, la Dinamo e pe cale să se întoarcă un jucător de 35 de ani. Între timp, Dinamo i-a prelungit contractul unui jucător aflat la alb-roșii din 2018.

Un jucător de 35 de ani e pe cale să se întoarcă la Dinamo

Dinamo continuă transferurile jucătorilor „over 30”, dacă ne uităm la vârsta acestora. După mijlocașii Vlad Achim (32 de ani) și Janusz Gol (34 de ani), „câinii” sunt aproape și de transferul atacantului  slovac Adam Nemec (34 de ani), iar acum noul tehnician, Cosmin Contra, insistă pentru revenirea unui alt jucător peste 30 de ani, fostul fundaș dreapta al lui Atletico Madrid, Francisco Molinero. Acesta are 35 de ani și a mai evoluat la Dinamo în urmă cu zece ani. 21 de meciuri a bifat Molinero în tricoul lui Dinamo. Fotbalistul spaniol a avut contract cu Sporting Gijon până în această vară.

„Avem nevoie de multe întăriri. Suntem în discuții avansate cu foarte mulți jucători, nu vreau să dau nume, nu e corect, dar sunt cel puțin 10-15 jucători cu care vorbim. Zilele următoare vom definitiva multe dintre ele. Transferurile de până acum au fost făcute înainte ca eu să ajung la un acord, eu zic că sunt două mutări (n.r. – Vlad Achim și Janusz Gol) reușite din toate punctele de vedere. Sper să se adapteze cât mai rapid la cerințele unui club ca Dinamo”, a spus antrenorul Cosmin Contra.

I-au prelungit contractul lui Deian Sorescu

I-au prelungit contractul lui Deian Sorescu

Mijlocașul Deian Sorescu are un nou contract, valabil până în 2023. Anunțul a fost făcut în această dimineață. Clubul Dinamo București a ajuns la un acord cu mijlocașul Deian Sorescu pentru prelungirea raporturilor contractuale până la 30 iunie 2023, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial.
Marcatorul unicului gol al dinamoviștilor în partida cu Hermannstadt, scor 1-1 în prima etapă a acestui campionat, a fost golgeterul echipei în sezonul trecut, cu 11 goluri, 10 în Liga 1 și unul în Cupa României.
La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a adunat 74 de meciuri în tricoul alb-roșu, în toate competițiile.
Mijlocașul dinamovist a fost nominalizat de selecționerul Mirel Rădoi pe lista de rezervă a jucătorilor convocați la prima reprezentativă a României pentru meciurile cu Irlanda de Nord (4 septembrie, București) și cu Austria (7 septembrie, Klagenfurt), în noua ediție a Ligii Națiunilor.

Urmăriți Impact.ro și pe