Ce se întâmplă acum între Vulpița de la Acces Direct și Emily Burghelea

Stan Filon 17.08.2020, 10:29

Vulpița a încercat s-o copieze pe Emily Burghelea sau chiar s-o ironizeze! Chiar dacă Vulpița și bătăile încasate de ea de la Viorel a fost motivul pentru care Emily a decis să plece de la Antena 1, sătulă să vadă cum violențele sunt mușamalizate de conducerea postului de televiziune, Vulpița face ce face și o atacă constant, la indicațiile celor din Antena, cu siguranță.

Vulpița a ironizat-o pe Emily Burghelea

Ultima ironie la adresa lui Emily a fost făcută zilele trecute, când noua vedetă a Antenei 1, Vulpița, a încercat să reproducă un dans foarte reușit al fostei asistente de la Acces Direct. Emily Burghelea s-a filmat dansând lasciv pe o melodie foarte la modă acum, în timp ce-și ține geanta de mii de euro, în care și-a pus și cățelul.

Clipul respectiv a fost urcat de Emily Burghelea pe Tik Tok, iar răspunsul Vulpiței nu s-a lăsat prea mult timp așteptat. Aceasta s-a filmat și ea repede, însă rezultatul a fost unul dezamăgitor. Vulpița a pus un cățel de pluș într-o geantă, imitând-o pe fosta asistentă de la Acces Direct.

Aroganță chiar cu geanta lui Emily Burghelea

Mai mult, cancan.ro spune că geanta folosită de Vulpița în clipul respectiv este chiar a lui Emily Burghelea! Accesoriul respectiv i-a fost oferit, probabil, de fosta asistentă TV Veronicăi, din prietenie.

Potrivit sursei citate, este vorba despre o geantă Michael Kors, în valoare de câteva sute de euro, lucru pe care Vulpița nu și l-ar fi permis. Mai mult, geanta cu pricina se regăsește în foarte multe fotografii postate de Emily Burghelea pe rețelele de socializare.

Așadar, războiul dintre Antena 1 și Emily Burghelea continuă prin intermediul Vulpiței Ștegaru, noua vedetă a emisiunii Acces Direct, implicată într-un scandal monstru, după ce a apărut într-o filmare demnă de site-urile de adulți, unde a și ajuns, de fapt.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...