Imagini în premieră cu fiul lui Lili Sandu. Ce spune vedeta despre el

Iancu Andreea 11.08.2020, 12:22
Imagini în premieră cu fiul lui Lili Sandu. Ce spune vedeta despre el

Ziua de 10 august va rămâne mereu în inima lui Lili Sandu pentru că este data la care l-a adus pe lume pe băiețelul său. Vedeta le-a făcut cunoștință tuturor cu micuțul pe care îl are alături de iubitul său, Silviu Țolu. Proaspăta mămică a dezvăluit și primele informații despre copilaș.

Ce spune Lili Sandu despre fiul său

Vedeta are un băiețel perfect. Lili a adus pe lume un copilaș care a primit nota 10 încă de la naștere. De asemenea, emoțiile, pe care le-a trăit în prima zi alături de bebelușul său, le-a transmis fanilor prin intermediul unei imagini. Lili Sandu a decis să împărtășească cu toată lumea bucuria de a avea un copil sănătos, aducând mulțumiri echipei medicale. Thomas Jay a fost primit cu multe felicitări de către comunitatea de urmăritori de pe Instagram.

„Atunci când viața capătă un sens…Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m-au făcut să trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu există cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire… Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare.
Bine ai venit, fiul nostru iubit! ??✨”

Prima imagine cu micuțul Thomas Jay foto - Instagram
Prima imagine cu micuțul Thomas Jay
foto – Instagram

Lili Sandu, fără Silviu Țolu, tatăl copilului său

Din cauza măsurilor luate de autorități, dar și de unitățile medicale, familiile nu se pot bucura împreună de nașterea micuților. Acesta este și cazul lui Lili Sandu, care a fost nevoită să îl aducă pe lume de una singură pe micuțul Thomas Jay, asistată doar de către personalul medical.

Totuși, vedeta și-ar fi dorit ca Silviu Țolu, tatăl băiețelului, să fie alături de ea în aceste momente unice.

„Nu știu dacă simt neapărat teamă că voi fi singură în acele momente, cât faptul că nu voi putea împărtăși din acea emoție și fericire absolută cu tatăl lui. Știi, e imaginea aia pe care cred că orice femeie după ce naște și-o dorește. De a fi alături de bărbatul iubit și de copilașul lor, imagine care cu siguranță rămâne în memorie pentru toată viața. Eh, de asta mă oftic că nouă, celor care naștem în perioada asta aici, în România, ne-au luat acest drept. Producând o traumă, indiferent de cât de puternice am fi, acolo în subconștient”, spunea vedeta înainte să nască.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...