Răspunsul primit de Vulpița și Viorel atunci când au vrut să se interneze în spital. De ce nu i-a primit nimeni

Madlen Moraru 29.07.2020, 15:22

Vulpița și Viorel au primit un răspuns neașteptat atunci când au colindat spitalele din Capitală, pentru a fi internați. Ambii confirmați de către prezentatoarea Mirela Vaida ca fiind purtători de coronavirus, cei doi soți de la Acces Direct au avut parte de o mare surpriză.

Ce răspuns au primit Vulpița și Viorel când au vrut să se interneze în spital, acuzând simptome de coronavirus

Vulpița și Viorel de la Acces Direct au fost confirmați cu coronavirus de peste o săptămână. Vedetele au fost supuse testului necesar pentru a vedea dacă este sau nu cazul să își facă griji. Totul după ce Veronicăi Stegaru, cunoscută de români după porecla de Vulpița, i s-a făcut rău și a solicitat o ambulanță. Inițial tânăra a crezut că are probleme cu digestia, dar la scurt timp a aflat că e purtătoare de coronavirus.

Odată cu aceste vești au ieșit la iveală și alte detalii neașteptate despre soții originari din Blegești. Cei din public i-au acuzat și prin diverse mesaje, dar și comentarii în mediul online, că au pus în aplicare un alt scenariu fictiv, marca Acces Direct. Proaspăt confirmați cu COVID-19, ei nu ar fi fost primiți la niciun spital din București.

Răspunsul primit de Vulpița și Viorel atunci când au vrut să se interneze în spital. De ce nu i-a primit nimeni
Vulpita de la Acces Direct le-a spus fanilor că se află în continuare în izolare și prin intermediul contului său oficial de Instagram

Ba mai mult, după ce ar fi fost purtați cu o ambulanță de la o unitate medicală la alta și au bifat Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, dar și Matei Balș, au fost trimiși acasă în izolare. Același anunț despre izolarea la domiciliu a fost făcut cu o zi în urmă și de către Veronica Stegaru, prin intermediul contului ei de Instagram. Fanii au mai putut remarca faptul că în perioada ce trebuia să fie de izolare, ei s-au plimbat și s-au fotografiat în diverse locații din țară.

De ce nu i-a primit nimeni

Totodată, au făcut o vizită și în satul natal, localizat în județul Vaslui. Răspunsul pe care l-au primit Vulpița și Viorel de la Acces Direct a fost că trebuie să meargă acasă și să își monitorizeze evoluția stării de sănătate. Li s-a mai spus că nu există locuri pentru pacienții cu COVID-19, dar mulți cred că e doar un scenariu pentru rating. Nu e pentru prima dată când sunt acuzați în acest mod că ar minți de dragul cifrelor din emisiunea Antena 1. Fanii mai susțin că în realitate ei sunt sănătoși, dar și că ar fi falsificat rezultatele de coronavirus, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe