Puterea Dragostei nu are efect la noua prezentatoare a emisiunii. Ce a făcut Cristina Dorobanțu cu iubitul milionar

Madlen Moraru 29.07.2020, 14:40

Puterea Dragostei nu mai are vreun efect, cel puțin nu de lungă durată, în cazul prezentatoarei Cristina Dorobanțu. Superba șatenă și iubitul ei milionar au făcut un gest considerat neașteptat și de către public.

Puterea Dragostei nu are efect pentru noua prezentatoare a emisiunii

Cristina Dorobanțu are mare succes în lumea showbiz-ului, dar pe plan amoros pentru șatenă lucrurile nu sunt atât de roz precum s-ar putea crede. Vedeta celor de la Kanal D a suferit o nouă decepție amoroasă, iar ea și iubitul său milionar și-au spus adio brusc. În weekend, fostul acesteia nici n-a mai pierdut vremea, fiind deja surprins în compania unei alte tinere. Noua cucerire pare să îl fi vrăjit total pe Paul George Lung, ex-iubitul prezentatoarei Puterea Dragostei. Nu a durat foarte mult până când milionarul să se afișeze la malul mării, la brațul noii sale iubite, după cum anunță și cei de la cancan.ro.

Cristina Dorobanțu și iubitul milionar și-au spus adio

Puterea Dragostei nu are efect la noua prezentatoare a emisiunii. Ce a făcut Cristina Dorobanțu cu iubitul milionar
Cristina Dorobanțu și iubitul ei milionar din Cluj s-au despărțit. Bărbatul e deja într-o altă relație cu o tânără (sursă foto: cancan)

Cristina Mihaela Dorobanțu le-a devenit cunoscută românilor după ce a fost concurentă în cadrul Bravo, ai Stil!, de pe Kanal D. După care, pentru frumoasa șatenă a urmat o ascensiune în carieră, pentru că a primit o rubrică doar a sa, în emisiunea Teo Show. Totodată, a fost aleasă pentru prezentarea unei emisiuni de dans, alături de Victor Slav.

În prezent, Cristina Dorobanțu a fost cooptată pentru Puterea Dragostei. Aceasta a reprezentat o alegere neașteptată, fiind cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea. Despărțirea prin care a trecut recent a fost a doua pe care a marcat-o pe 2020. La început de pandemie, aceasta s-a despărțit de logodnicul său Mihai, cu care trăia o poveste de iubire de mai bine de șase ani de zile. Cea mai nouă despărțire, cea de afaceristul Paul George Lung, a fost marcată înainte ca ea să înceapă filmările și să plece în Turcia, la Casa Dragostei, din cadrul emisiunii.

Urmăriți Impact.ro și pe