Andreea Mantea n-a mai ținut cont că e filmată. O țară întreagă a văzut-o

Rădulescu Valentin 25.07.2020, 12:28

În cadrul emisiunii a avut loc un moment foarte emoționant pentru frumoasa prezentatoare. În timpul filmărilor Andreea Mantea și-a exprimat emoțiile, iar telespectatorii au văzut totul pe micile ecrane.

Andreea Mantea s-a dezlănțuit

În timpul ediției de pe data de 25 iulie din cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”, prezentatoarea Andreea Mantea nu a mai ținut cont că este filmată și a izbucnit în lacrimi în fața concurenților. După ce vedetele au văzut-o pe Andreea plină de emoții, nici aceștia nu au mai putut să se abțină. Andreea Manta a mărturisit că este foarte mândră de evoluția concurenților, care se apropie de Marea Finală.

„M-ați făcut să plâng astăzi încontinuu! Mă bucur că v-ați schimbat în bine! Eu mă bucur că voi ați fost aici. Îmi pare rău că doar șase dintre voi vor fi în Marea Finală. Pe doi îi știm deja. Felicitări!”, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea n-a mai ținut cont că e filmată. O țară întreagă a văzut-o
Andreea Mantea n-a mai ținut cont că e filmată. O țară întreagă a văzut-o

Când are loc Finala?

Emisiunea Puterea Dragostei va lua sfârșit odată cu data de 26 iulie, atunci când se va difuza Marea Finală din emisiunea matrimonială. Până acum emisiunea a stârnit o mulțime de emoții și telespectatorii au avut ocazia să afle multe lucruri despre vedetele din acest show. Andreea Manta a spus că este foarte greu și pentru ea să se despartă de concurenții cu care a avut atâtea de discutat.

„Iată că mai avem doar 2 zile până la încheierea acestui sezon. S-au întâmplat atât de multe lucruri încât nici nu-mi vine să cred ca se termină. Este foarte emoționant, am emoții uriașe pentru cei șase finaliști pentru că, din punctul meu de vedere, cu toții merită felicitări și trebuie să se simtă câștigători; au rezistat atât de mult și și-au demonstrat puterea dragostei. Au fost diverse trăiri, foarte intense, dar iată ca in final vor fi doar doi câștigători, pe care îi vom afla duminica aceasta”, a explicat Andreea Mantea.

Urmăriți Impact.ro și pe